CONVERSATIE

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...


O conversaţie foarte interesantă între Dumnezeu şi om. Citiţi şi împărtășiți cu prietenii dumneavoastră.

Omul: Dumnezeu, pot să Îți pun o întrebare?
Dumnezeu: Desigur!

Om: Promite-mi că nu vei fi supărat pe mine?
Dumnezeu: Promit!

Omul: De ce ai făcut să mi se întâmple atâtea lucruri azi?
Dumnezeu: Ce vrei să spui?

Omul: Ei bine, azi m-am trezit târziu.
Dumnezeu: Da...

Omul: Mașinii mele i-a luat mult timp să pornească..
Dumnezeu: Ok...

Omul: La prânz, am comandat o gustare, a venit altceva și a trebuit să aştept mult timp ce am cerut.
Dumnezeu: Îhm...

Omul: La întoarcerea spre casă, trebuia să răspund la un apel şi telefonul meu a MURIT!
Dumnezeu: Bine...

Omul: Nu era suficient tot ceea ce se întâmpla cu mine. Când am ajuns acasă, am vrut doar să-mi scufund picioarele într-un bazin de masaj si relaxare! Dar acest lucru nu s-a întâmplat! De fapt, nimic nu a mers bine pentru mine astăzi!
De ce ai făcut asta ???

Dumnezeu: Ok, lasă-mă să îți spun... Știi, fiule, în această dimineaţă îngerul morţii înconjura patul tău, dar am trimis unul dintre îngerii Mei ca să lupte cu el în favoarea vieţii sale! Eu te-am lăsat să dormi în timp ce se întâmpla acest lucru...
Omul: Oh!

Dumnezeu: Nu am lăsat mașina ta să pornească rapid în această dimineaţă pentru că era un un șofer beat pe ruta pe care mergi zilnic la locul de muncă, şi el ar fi lovit mașina ta.
Omul: (Fără reacție)
Dumnezeu: La prânz, prima persoană care ți-a pregătit sandwich-ul era bolnavă şi nu vroiam să te contaminezi cu vreun virus. Și în plus, știam că nu-ți poți permite luxul să lipsești de la locul de muncă.
Omul: (Înrușinat)
Dumnezeu: Telefonul tău era mort, pentru că persoana care te-a sunat, vroia să-ți spună lucruri false despre tine, legate de ce tu i-ai spune în acel apel. Deci, Eu nici nu te-am lăsat să răspunzi.
Omul: Oh... Pot să înţeleg, Dumnezeu...

Dumnezeu: Oh, şi bazinul tău de masaj are o problemă, că dacă îl puneai în priză ar fi provocat un scurt-circuit la curentul din casa ta în seara asta. Am crezut că nu doreai să rămâi în întuneric.
Om: Oh, scuză-mă, Dumnezeu...

Dumnezeu: Nu trebuie sa-Mi ceri scuze, fiule. Învață doar să ai încredere în Mine în TOATE situaţiile, BUNE sau RELE. Şi nu te îndoi că planurile Mele sunt întotdeauna mai bune decât ale tale.
Omul: Promit că nu voi uita acest lucru. Îți mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine azi.

Dumnezeu: Pentru nimic, fiule. Aceasta a fost încă o zi în care ți-am dovedit că Eu sunt Dumnezeul tău şi că îmi place să am grijă de tine.

 
0