sâmbătă, 9 aprilie 2016

PACATUL INJURATURILOR

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...


Asistam candva la un fapt deosebit de grav. Niste parinti foarte tineri se amuzau de copilasul lor care avea 4 ani, si pe care il invatasera sa dea diavolului, sa injure. Copilul vorbind gangav, cand injura parea atat de amuzant, incat producea rasete celor care-l ascultau. Cata iresponsabilitate la acei parinti! In loc sa-1 invete pe copil a se feri sa pomeneasca numele satanei, deoarece numele satanei este cel mai nociv nume, ei dimpotriva, indirect si involuntar, ii faceau cel mai mare rau Inima noastra trebuie sa devina pamant bun pentru a putea rodi in ea samanta credintei in Dumnezeu. copilului. De asemenea am observat acest obicei rau la foarte multi oameni: sa injure, sa dea diavolului orice lucru, sa dea diavolului casa, masa, animalele, copiii, hainele, gospodaria, tot ce le apare in fata. Dand diavolului pe cineva sau ceva, tu ii doresti raul. In loc sa zici sa fie al lui Dumnezeu lucrul respectiv, adica sa aiba parte de Dumnezeu, tu insuti il inchini satanei. O foarte mare iresponsabilitate exista la cei care injura si pomenesc numele satanei! Numele diavolului contine cel mai mare rau, o puternica doza de energie negativa , contine raul in sine, contine pe diavol care este izvorul raului. Or, cel care rosteste zilnic numele
diavolului nu face altceva decat sa-1 cheme pe satana in sufletul, in inima si mintea lui.
Trebuie sa alegem: ori chemam pe Dumnezeu zilnic prin rugaciune si prin pomenirea Numelui Sau, care este izvorul binelui, binele in sine si pozitivul prin excelenta, ori pe satana cu tot raul lui. Vom da raspuns in ziua Judecatii pentru fiecare cuvant pe care l-am rostit in viata (Matei 12,36).
Sa ne ferim in toata via ta noastra a spune cuvinte rele si dimpotriva , sa rostim cat mai multe cuvinte ziditoare de suflet dupa cuvantul Santului Pavel care spune: „Din gura noastra sa nu iasa nici un cuvant rau, ci numai ce este bun, spre zidirea cea de trebuinta, ca sa dea har celor ce asculta” (Efes. 4, 29).

SURSA
http://desprespovedanie.blogspot.ro/
Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.