duminică, 5 martie 2017

Y O G A ESTE O CAPCANA A IADULUI

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...


                                  Prin apropierea de practicile sau credintele orientale, crestinii ortodocsi risca o "sinucidere spirituală" fiindca practica Yoga este intr-o totala contradictie cu intreg Crestinismul.
                               
 1. Pentru crestini, Mantuirea este posibila numai prin Iisus Hristos, si nu prin forte proprii cum afirma Yoga, fiindca Iisus Hristos a spus: "Fara Mine nimic nu puteti face" (Ioan 15:5).
2. Cunoasterea autentica inseamna cunoasterea lui Dumnezeu: "Si aceasta este viata vesnica sa te cunoasca pe Tine, singurul Dumnezeu adevarat, si pe Iisus Hristos pe care L-ai trimis" (Ioan 17:3), iar nu stapanirea unei tehnici yoga.
3. Pentru crestini asceza este un mijloc pentru eliberarea de patimi, iar nu mijloc de anulare a propriei constiinte si a personalitatii cum propune yoga.
4. Practicile Tantra-Yoga, propun atingerea starii de ELIBERARE PRIN SEXUALITATE.

                     
     Yoghinii au sufletul amortit de tehnici si meditatii: fara rugaciune, fara smerenie, fara cruce, fara pocainta pentru pacatele savarsite, fara Sfintele Taine din Biserica crestin ortodoxa. Este adevarat ca yoghinul care se concentreaza si face anumite respiratii (Pranayama), acumuleaza energie si poate sa stea gol pe un bloc de gheata fara sa sufere. Dar si Sfantul Serafim de Sarov statea pe gheata fara sa sufere. Insa, atentie la diferenta: yoghinul topeste gheata pe care sta gol, iar Sfantul Serafim nu o topea. Deci, yoghinul foloseste energia draceasca in timp ce Sfantul Serafim de Sarov folosea energia Dumnezeu Duhului Sfant. Amintim si neputrezirea si mirosul placut cu care Dumnezeu cinsteste Moastele Sfintilor Ortodocsi. La yoghini nu exista Moaste Sfinte. Yoghinii folosesc tehnici de captare a energiei, pe cand crestinul se roaga lui Dumnezeu sa-l mantuiasca. Concluzia este foarte clara: Orice tehnica spirituala fara energie, este MAGIE. Desi nu este o religie, Yoga ataca toate invataturile Sfintei Biserici Ortodoxe.
                 

         Urinoterapie. Sex in grup. Uleiuri afrodisiace. Organizatie de tip paramilitar. Obsedati sexual. Ritualuri. Orgii. Oameni care si-au parasit familiile. Oameni care idolatrizeaza un pamantean. Grig racoleaza noi tineri. Trei sute de oameni se pregatesc sa se inroleze in armata diavolului (imaginea textul de mai sus sunt preluate din ziarul Gazeta de sud, 19. 06. 2002).

                         
                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Preot Ioan.                     
Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.