marți, 9 mai 2017

SFANTA BISERICA ORTODOXA

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE.


Nimic nu ne face viata mai frumoasa decat bucuria de a simti ca facem parte din Sfanta Biserica Ortodoxa. In Biserica, oamenii curati dobandesc BUCURIA, cei suparati, LINIȘTEA, iar cei mahniti, BUCURIA. In Sfanta Biserica, cei chinuiti afla MANGAIERE, iar cei obositi afla odihna. Domnul Iisus Hristos, spune: "Veniti la Mine toti cei osteniti si impovarati si Eu va voi odihni pe voi" (Matei 11:28). Ce se afla pe lumea aceasta mai dorit si mai frumos ca aceste cuvinte? Domnul Dumnezeu te cheama in Sfanta Biserica Ortodoxa, la o Cina de Taina. Te cheama de la chinuri LA ODIHNA si de la necazuri LA MANGAIERE. Prin marturisirea pacatelor sub epitrahilul parintelui tau duhovnic, te scapa de povara pacatelor tale. El vindeca supararea si tristetea prin bucurie. Cine nu are Sfanta Biserica Ortodoxa de "mama", nu poate avea pe Dumnezeu de "Tata". Si sa nu uitati articolul din Crez: "UNA, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica". Deci, o singura Biserica este adevarata: CEA CRESTIN ORTODOXA! 
                      Preot Ioan.                  

Trimiteți un comentariu

Lista mea de bloguri

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.