BINECUVANTARE...

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...


   Dumnezeu Iisus Hristos, a venit in lume ca sa umple suferinta umana de prezenta Lui (daca nu cartim si nu ne razvratim).

"Doamne, fa din suferinta,
Pod de aur, pod inalt.
Fa din lacrima, velinta,
Ca-ntr-un  pat adanc si cald,

 Din veninul pus in cana,
 Fa miresme ce nu pier,
Fa din fiecare rana,
O cadelnita spre cer"

 (Metanie de Radu Gyr).

   Dumnezeu si Maica Domnului sa te binecuvanteze in toata ziua de astazi si in tot lucrul mainilor tale. Daca doar gandul la Dumnezeu, este ca o rugaciune, apoi cu atat mai mult este, daca spui in gandul tau cat mai des posibil: Iisuse, Iisuse, iarta-ma, Iisuse!   Pacatele tineretilor mele si ale nestiintei mele nu le pomeni, Doamne!
 Pomeneste-ma si pe mine Doamne, cand vei veni intru Imparatia Ta! Doamne, daca sunt pe o cale gresita, indreapta-ma Tu, pe cea buna!

Asa-mi trebuie pentru pacatele mele!

            Doamne, iarta-ma, ca eu sunt adancul pacatului, eu sunt cel dintai dintre pacatosi! 

Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii robii tai. Slava Tie, Celui ce ne-ai aratat noua lumina! Slava Sfintei si celei de o Fiinta si de viata Facatoarei si nedespartitei Treimi, totdeauna, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin. Slava lui Dumnezeu pentru toate: bune si rele, bucurie si tristete, stiute si nestiute, sanatate si boala, fiindca toate le ingaduie Dumnezeu spre mantuirea sufletelor noastre. Amin si Aliluia.
                                                                    Preot Ioan.
0