TAINA SFINTEI IMPĂRTĂSANII

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...   Iubite frate, esentialul vietii tale e sa fii spovedit si impartasit cel putin in cele 4 posturi mari ale anului sau ori cate ori ti-o cere constiinta. NE-AM BOTEZAT prin preot, NE-AM MIRUNS prin preot, NE-AM CUNUNAT RELIGIOS prin preot, NE SPOVEDIM prin preot si NE IMPARTASIM tot prin preot. Preotul ne aduce, preotul ne duce. Deci, fara preot nimeni nu se poate mantui. De aceea Iisus Hristos le-a spus celor 10 leprosi: "Duceti-va si va aratati preotilor" (Luca 17:14).

In Biblie (Ioan 6:48;56), insusi Iisus Hristos a spus: "Eu sunt painea vietii. Iar painea pe care o voi da pentru viata lumii este Trupul Meu. Cel ce mananca Trupul Meu si bea Sangele Meu are viata vesnica, si Eu il voi invia in ziua cea de apoi.

Cel ce mananca trupul Meu si bea sangele Meu ramane intru Mine, si Eu intru el" (adica primind Sfanta Impartasanie, ne unim in mod tainic cu Dumnezeu si Dumnezeu se uneste cu noi). Zice Sfantul Parinte Arsenie Boca: "Trupul si Sangele lui Hristos din Sfanta Impartasanie, se lupta cu trupul si sangele nostru impotriva patimilor, sfintind trupul si arzand patimile".

                      Preot Ioan.
Trimiteți un comentariu

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare