C4

Rugăciune


BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE
AJUTE.Vreau să Te însoţesc, scumpul meu Mântuitor, pe străzile aglomerate ale Ierusalimului. Vreau să urc cu Tine muntele Calvar. Alături de Tine vreau să înfrunt mulţimea, soarele, insultele, loviturile, greutatea Crucii. Astăzi vreau să fiu eu Simon din Cirene sau Veronica cea miloasă şi să-Ți alin măcar pentru o clipă suferinţele pricinuite de păcatele mele. Alături de Tine, bune Iisuse, păşesc pe muntele durerilor şi văd întâlnirea dintre Tine şi îndurerata Ta Mamă. În inima mea au rămas întipărite cuvintele Scripturii: „Iată, le fac pe toate noi”, ca o şoaptă pe care o adresezi Mamei tale care Te cuprinde sfâşiată de durere, o şoaptă ce trebuie să aibă ecou în toate inimile. Da, Domnul meu şi Dumnezeu meu, prin jertfa Ta ai refăcut faţa pământului şi chipul omului. Prin patima şi moartea Ta pe cruce ai redat omului demnitatea de fiu al lui Dumnezeu şi moştenitor al împărăţiei cerurilor. Prin patima, moartea şi învierea Ta ne-ai eliberat de sub puterea celui rău şi ne-ai dat posibilitatea mântuirii...
Mă rog Ție, Doamne, în acest ceas de amară plângere, pentru întoarcerea păcătoşilor şi pentru sufletele care se chinuiesc în iad. Preţiosul tău sânge să atingă inimile tuturor oamenilor ca, privind spre sfânta ta cruce şi meditând suferinţele tale, să se împlinească cuvântul tău: „Când voi fi înălţat de la pământ îi voi atrage pe toţi la mine”.

-Ai milă , Dumnezeul meu, de toți cei care Te blestemă, iartă-i ca nu ştiu ce fac
-Ai milă, Dumnezeul meu, de cei ce se învră jbesc, scapă-i de duhul satanei.
-Ai mila, Dumnezeul meu,de cei care vor veni să se caiască la picioarele Preasfintei Crucii ca ei să găsească acolo Pacea şi Bucuria in Dumnezeu, Mântuitorul nostru.
-Ai milă, Dumnezeul meu, de toți fiii neascultări, şi pe toți adună-i în împărăția Preasfintei Treimi.
Amin!


Trimiteți un comentariu

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare