RUGACIUNE

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...
DOAMNE, DUMNEZEUL NOSTRU, TU, CEL CE AI ZIS SI S-A FACUT TOATA FAPTURA, NU INTOARCE,FATA TA, DE LA NOI PACATOSII CA SA NU VINA ASUPRA-NE MANIA CEA GROAZNICA SI INFRICOSATOARE A DURERILOR, CARE ESTE RODUL PACATELOR NOASTRE, CE IN TOATA ZIUA, NENUMARATE, CU NESOCOTINTA DOBITOCEASCA LE SAVARSIM. NOI SUNTEM PACATOSI, NETREBNICI SI PLINI DE RAUTATE, IAR TU ESTI IZVORULVIETII SI AL MILOSTIVIRII. NU LASA ,DOAMNE! NU TRECE RUGACIUNEA NOASTRA A PACATOSILOR, NICI NE RASPLATI NOUA, DUPA NELEGIUIRILE NOASTRE, CI PENTRU CA NU SUNTEM VREDNICI A CASTIGA MILOSTIVIREA PRIN SARGUINTA CEA DE TOATE ZILELE, DARUIESTE-NE-O TU CA UN INDURAT MULT MILOSTIV. DOAMNE ,PENTRU RUGACIUNILE MAICII NOASTRE PARASCHIVA, DARUIESTE.NE NOUA SANATATE SI VIATA FERITA DE TOATA RAUTATEASI NE INTARESTE CU DUHUL CEL STAPANITOR, CA , DIN ADANCUL INIMILOR , CU BUCURIE SA SLAVIM PREA SFANT NUMELE TAU IN VECI . AMIN !


Trimiteți un comentariu

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare