LINISTEA STA ORICAND LA DISPOZITIA TA

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...


    “A fost odata un fermier care si-a pierdut ceasul in fan, ceas care pentru el, avea o valoare sentimentala.
   Dupa o lunga cautare prin hambarul cu fan el a renuntat. Afara era un grup de copii. S-a indreptat catre ei si le-a spus ca cel care va gasi ceasul va primi un premiu deosebit. Copiii s-au dus in hambar si au inceput sa caute peste tot. Cand toti erau pe punctul de a renunta, un copil a venit la fermier si l-a rugat sa il lase singur in hambar pentru a cauta ceasul. Dupa putin timp, baiatul s-a intors la fermier cu ceasul in mana. Fermierul l-a intrebat uimit: - Cum ai reusit sa-l gasesti? Baiatul i-a raspuns: - Nu am facut nimic special. M-am asezat si am inceput sa ascult. In liniste, am auzit clinchetul acelor de ceas, iar apoi am mers in directia indicata de sunet".
   Te rog nu uita: Linistea sta oricand la dispozitia ta. O minte linistita poate gandi, evalua si lua decizii mai usor decat una agitata. Uneori nu ai nevoie sa escaladezi cei mai inalti munti, ci doar sa ai curajul de a sta cu tine in liniste”.
   🙏  Bucuria mea, il rog pe Preabunul Dumnezeu sa-ti umple sufletul de BUCURIE Sfanta, LUMINA Sfanta si PACE Sfanta. Si, 🙏 ma mai rog, SA TE POMENEASCA DUMNEZEU, CAND VA VENI INTRU IMPARATIA SA! Unde exista PACE sufleteasca, exista IUBIRE, unde exista IUBIRE, exista DUMNEZEU, iar unde exista DUMNEZEU, nu lipseste nimic! Amin si Aliluia!
                                                                                                   Preot Ioan 🛎.

Niciun comentariu:

a

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare