BIBLIA CRESTIN ORTODOXĂ

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...


   Bucuria mea sa stii ca, BIBLIA Crestin Ortodoxa: unii o citesc si ADORM, altii o citesc si SE TREZESC din “somnul nepasarii!” BIBLIA este o carte care ne incalzeste ca soarele si ne hraneste ca painea. "Cine l-a pierdut pe Dumnezeu, il poate gasi in aceasta Carte a Cartilor" (Heinrich Heine). BIBLIA  este singura carte al carei Autor (Dumnezeu), este prezent cand o citesti. Nu este nici moderna, nici invechita, ci este ETERNA. BIBLIA nu trebuie sa fie rescrisa, ci, sa fie recitita! Cititi-o si va veti convinge de adevarul mantuirii in Iisus Hristos. BIBLIA ne invata cel mai bun fel de a trai, cel mai nobil fel de a suferi si cel mai linistit mod de a muri. BIBLIA nu este permisa si autorizata sa fie citita in scoala, in schimb, este permisa si autorizata sa fie citita in puscarie. Daca copiii ar putea citi BIBLIA, inca din scoala, multi dintre ei nu ar ajunge sa o citeasca in puscarie. BIBLIA te va desparti de pacat, sau pacatul te va desparti de Biblie. Dureros lucru este ca un crestin ortodox sa nu aiba in casa BIBLIA - Cartea Cartilor, iar daca o are si mai dureros este daca nu citeste din ea zilnic.
Citind Biblia (SI TREBUIE NEAPARAT SA INCEPI CU NOUL TESTAMENT si sa-l citesti de 3 ori si doar dupa aceea sa citesti VECHIUL TESTAMENT), vei intelege ca viata aceasta este plina de HARUL si de MILA lui Bunului Dumnezeu.
                                                                                                             Amin si Aliluia!
                                                                                                                Preot Ioan

Niciun comentariu:

a

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare