C4

DOUĂ MAINI CU RĂNI DE CUI

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...


   Prea Curata Nascatoare, Maica celor in durere, In causul palmei tale, strange lacrimile mele! Strange multa mea durere si cu ea la Cer sa urci, De la Fiul Tau Prea Dulce, veste buna sa-mi aduci!
   Ieri pierdut eram pe Cale, ratacit pe-un drum gresit, Nu stiam unde ma aflu, nici de unde am venit, Nu stiam unde mi-e casa, nici nu cunosteam Iubirea, Ce s-a Rastignit pe Cruce, sa-mi aduca Mantuirea.
   Nu stiam ca locul asta, nu e locul meu pe veci, Rataceam prin intuneric... inotam in valuri reci, Si cand sufletu-mi, sarmanul,obosit, incet murea
Am intins Maicuta mana la Milostivirea Ta!
   Si-am simtit ca langa mine s-a oprit un Calator, Ce purta o Cruce-n spate si-avea lanturi la picior, Si o frunte-nsangerata, de la rana unor spini,
Impletiti intr-o cununa, ce umbrea un chip senin,
   Si-a intins cu duiosie, doua maini cu rani de cui, Si m-a tras din valul mortii si m-a strans la pieptul Lui, Si-un suvoi de apa vie, am simtit ca se revarsa, Dintr-o rana mai adanca, dintr-a Lui strapunsa coasta,
   Ma inunda si pe mine si ma spala si ma-nvie, Si-mi sadeste-n suflet pace si o Sfanta bucurie, Si m-aseaza si pe mine, sa pasesc in urma Lui, Si Golgota vietii mele cu nadejde sa o sui...
   Si-am vazut ca unde calca si ramane urma Sa, Odrasleste si se-nalta, floarea de ,,nu ma uita", Si in locul unde cad, picaturi din Sfantul Sange, Crini rasar si il imbraca cu parfumul cel mai dulce!
   Iar in urma Sa, Maicuta ii aduna si-i aseaza, In cununi preaminunate, pentru cei ce Il urmeaza, Pentru fiecare suflet ce paseste-n urma Lui, Pentru tine cel ce astazi, drumul Crucii vrei sa-l sui!
                      Preot Ioan.
Trimiteți un comentariu

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare