C4

ASA..., CA-N VREMEA DE PE URMA!

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...


Apocalipsa se-mplineste? Caci parca lumea si-o doreste, Si toti au inceput sa spuna: Ooo..., aceasta-i vremea pe urma! Majoritatea-s apostati, Chiar daca sunt increstinati, Si lupii au intrat in turma, Asa... ca-n vremea de pe urma! Femeia poate fi barbat, Si domnii s-au efeminat, Casatoria e o gluma, Asa..., ca-n vremea de pe urma! Avem copii supradotati, Tehnologie si savanti, Si cipu-i gata pentru noi, Asa..., ca-n vremea de apoi! Si zvonul de razboi se-aude, Cutremurele-s tot mai multe, Si catastrofe soi, de soi, Asa... ca-n vremea de apoi! Dar unii zic ca-i comedie, Iar altii fac apologie, Si "demonstrand" ajung sa spuna: " - Vedeti? E vremea de pe urma!". Dar au uitat ca Dumnezeu, A spus-o prin Cuvantul Sau, Ca n-a lasat a sti la turma, Cand va fi vremea cea din urma! Nici ingerii din Cer nu stiu, Nici Cel ce e Iubitu-i Fiu, Ci numai Tatal Sfant va sti, Cand vremea asta va veni! Mai bine-am cugeta la noi, Ca suntem imbracati, dar goi, Ca suntem mandrii, in prostie, Suntem bogati, in saracie. Suntem destepti, dar repetenti, Suntem cinstiti, dar delicventi, Iubim curat, doar murdarie, Suntem stapani, fara mosie! Si ne iubim, cu ura multa, Caci am uitat porunca Sfanta! Se cearta fratele, cu frate, Si mama-si da pruncut la moarte! Noi cugetam, far-a gandii, Si ne-ngropam, far-a murii, Ne complicam, in simplitate, Suntem prezenti, dar prea departe! Si Domnul poate ne mai rabda, Ca ruga inca-i bate-n Poarta, Si poate, noi vom construi, In suflete, Biserici vii. Preot Ioan.

http://m.click.ro/entertainment/stiri-ciudate/prima-casatorie-dintre-trei-barbati-recunoscuta-legal-grupul-avea
Trimiteți un comentariu

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare