CRESTINII SECOLULUI XXI: PUTEREA SFANTULUI MASLU partea 2


CRESTINII SECOLULUI XXI: PUTEREA SFANTULUI MASLU partea 2:

PUTEREA SFANTULUI MASLU partea 2Continuarea la blogul anterior partea I , accesati aici:

http://paisiee.blogspot.ro/2013/03/puterea-sfantului-masluminuni-din.html

Acum sa va redau transcrierea ultimei parti din carte PUTEREA SFANTULUI MASLU

Daca mai traia,cred ca era omorata de mult de noi...Dar n-a mai rabdat-o Creatorul vostru...Aoleuuu!...

Unde sa ma duc?...Degeaba ii face pomeni(la vrajitoarea Gheorghita)!Ca i le dam noi in cap! I le turnam in cap acolo in iad,degeaba ii fac pomeni!...A noastra e in veci!...A murit beata;nespovedita,neimpartasita...A noastra e!

Sufletele care au apucat sa fie in iad,nu mai pleaca usor din iad!..Nu mai pleaca!Degeaba va rugati pentru ele,daca n-au facut fapte bune cand traiau in lumea aceasta!...Aoleuuu,sunt blestemat,de aceea va spun tot!...De n-as fi fost blestemat,nu v-as fi spus nimic...Sunt blestemat,de aceea va spun tot!...Nuuuu!...Moare, daca plec eu! Ea moare daca plec eu!...Aoleuu!...Aoleuuu!...Rabdarea ne omoara pe noi!Noi aducem asupra oamenilor manie,sa se omoare intre ei,sa se batjocoreasca,sa se certe,sa se bata...Sa avem ce scrie...Mai fa si din lume(pacate)!Ca esti din lume!Ce te uiti numai la cer?Ce te gandesti numai la cer?...

Rar intalnim asa crestini!..Ne-am luptat in zadar!... Cate suflete puteam sa acaparam!...

Poate sute de suflete castigam in atatia ani!Sau mii de suflete!...Vai de mine,ce sa ma fac?..Vai de mine!

Imi ia gradul!Imi ia gradul!... Ca sunt capetenie!Sunt capetenie!.. ce sa fac?..

Smereste-te!i-a spus un crestin.Si te vei mantui.

Iar demonul i-a raspuns:

Nu pot sa ma smeresc eu!Din mandrie am cazut din cer!Am gandit sa mut scaunul mai sus.Decat am gandit si m-a aruncat.

Si noi acum avem necaz pe crestini.Noi n-avem treaba cu cine ne face voile(cine face pacate)Noi ne luptam cu crestinii care nu ne fac voile(nu fac pacate).Pe noi nu ne ataca chiar postul,ca si noi postim si noi...priveghem...

Pe noi ne ataca rugaciunea,smerenia si milostenia..Astea ne ataca si ne distrug..si cainta si umilinta ne ataca mai rau.Aoleuuu!..Spun tot..Spun tot,dar sa ma lasati in pace.Sa ma lasati in pace,ca spun tot...(dupa aceasta a urmat imediat Sfantul Maslu).

LA AL SAPTELEA SFANT MASLU din 27 ianuarie

Dupa terminarea Sfintei Liturghii,bolnava a fost la slujba de Sfant Maslu si muncita la fel de cumplit de demoni.Chiar din momentul intrarii in incapere,diavolii au inceput a striga:

Nu-i bolnava! E fermecata!... Cat am chinuit-o toata noaptea...Dar degeaba...Ma arde numele Lui(Iisus Hristos)!...Biruitorul iadului...E FOARTE MILOSTIV CU VOI...Nu pot sa ma smeresc!Eu din mandrie am cazut!..Nu te mai lupta cu mine!Noi avem necaz pe ea!Nu vrem sa se duca in rai!..Nu stiti voi ce ma asteapta pe mine!Vai de pielea mea!...Ma bate de ma face cobza!...Puteam sa acaparam multe suflete...Vai de mine!Mai sunt si capetenie!...Nu-mi place rabdarea mie!..

Cand se citea prima Evanghelie,diavolul zicea:

Ce rau fac?..Ce-mi faceti voi preotii!..Voi sunteti mai sfinti decat ingerii!Aveti DAR mare!...Noi nu ne iubim intre noi!Nu ne place PACEA si DREPTATEA ...Din pantece am pus-o pe maica-sa s-o omoare! Cate nu i-am facut!...Degeaba!N-am stiut ce e in mintea ei!...Mare necaz am pe voi preotii!Ca, rugaciunile voastre ne chinuie pe noi..Bogatii sunt robii nostri..Sa blesteme,ca sa-i dau drumul!Toate sagetile sunt asupra ei...

LA AL OPTELEA SFANT MASLU din 28 ianuarie

La inceperea Sfantului Maslu,dupa un tipat ingrozitor,cand bolnava Maria a fost adusa in fata preotilor pentru inceperea slujbei,diavolul a strigat:

Cate-i fac!..Cate-i fac!..si nu se satura! N-am mai putut vedea atata rabdare! Carteste si blesteama ticaloas-o! Nu vezi ca nu te scapa nimeni? Carteste si blesteama ticaloas-o! Sunt cumplit!..sunt foarte cumplit! Mai cumplit decat femeia aceea,de pe vremea lui Antonie cand m-a scos Pavel cel simplu(cel prost)

Ce patesc eu intre preoti!.. NU TOTI VA MANTUITI DIN PREOTI!Aveti un IAD foarte mare voi(preotii),care ne faceti voile(ne faceti pacate)! Nu stiu ce sa ma fac! Ca aurul in foc..Ca aurul in foc,am incercat-o!...Unde sa ma duc fara suflet? Fa ca mine,ca ai sa mori ticaloas-o!..Noi suntem tot iadul asupra ta!Eu nu te cunosc... De aceea am venit sa te chinui! N-am stiut ca Domnul vostru va cunoaste inimile si gandurile!

Degeaba o chinui, nu vezi ca nu blesteama! Degeaba o chinui! Degeaba!...

Stiu ca n-o sa blesteme!Aoleuuu!

Intr-un moment de revenire,bolnava Maria,striga dupa ajutor la Dumnezeu.La care diavolul imediat a inceput-o sa ameninte:

Aoleuuu Te jupoi! Fa-mi voile Te jupoi! Fa-mi voile! Sunt blestemat! Sunt blestemat de Cel ce-a facut cerul si pamantul,sa va spun tot,sa va spun tot ce va fac eu voua crestinilor!..

Nu mai am nimic scris,cu ce sa ma duc la ''intunecime''!Nu mai pot s-o opresc nici la vami!..

Ma distrugeti!

O pierdem!..Cine nu are credinta, intru in ei! Aoleuuu!

De unde ai atata putere,ticaloas-o,sa te lupti cu mine? De unde ai?..E botezata de doua ori! Ma raneste!(al doilea botez,este suferinta si pocainta).

In timpul citirii Evangheliei a treia, la cuvintele''..si umbland sa propovaduiti, zicand: ca s-a apropiat Imparatia cerului'',diavolul,a strigat:

Aproape e ! Aproape e! De aceea ne luptam atat! E aproape!...Dupa ce trec vamile, ii azvarlim de la ultima vama direct in iad pe crestinii(doar cu numele).

Iisuse,mi-e frica si mie de iad! Ma tem!..Ca stiu ce pedeapsa mare iau!

Ca am chinuit-o atata timp!..O pierdem! O pierdem! O castiga Hristosul vostru!

El i-a stiut inima si gandul,dar mi-a ingaduit s-o chinui!..Tot iadul nu-i in stare de un suflet!

Vai ce jale e in iad pentru sufletul acesta pierdut! Vai ce jale eee!...

La Evanghelia a patra,diavolul a mai spus:

Eu sunt mai cumplit! Sunt foarte cumplit! Mai rau cum a fost femeia aceea de pe timpul lui Antonie,cand m-a scos Pavel cel simplu dupa 30 de zile de post! Nemancat,neband apa si m-a scos!..

Gheorghita striga din iad s-o ierte!Chiar daca o iarta ea(Maria) n-o mai iarta Hristos!...

Ioana(mama gheorghitei)striga!..Nu poate sa moara, pana nu se ducea Maria s-o ierte!..

De 24 de ani sunt trimis in curtea ei si sunt legat da viata ei!...

LA AL NOUALEA SFANT MASLU din 28-29 ianuarie

Ai sa mori, nu te mai lupta cu mine! Cine nu are credinta,intru in ei!Cine nu are credinta tare,intru in ei!

Ai sa scapi de mine,ai sa scapi de mine! Mai ai putin si scapi! Mi-am pierdut toata osteneala!...O pierdem! O castiga Hristos! O pierdem si noi,o pierdem! O pierde lumea! O pierde lumea,o pierd si eu,o pierdeti si voi(face parte din treime).

Este aleasa pentru Ierusalim(Rai) si ma zdrobeste!

N-am stiut ca lucreaza cu taina Domnul vostru! N-am stiut! De aceea mi-a ingaduit s-o chinui.

Ce sa ma fac?

Ai spus s-o chinui,Doamne,dar de suflet sa nu ma apropii!

Intru in crestini ca nu vreau sa merg in iad!

Ca ma tem,ma tem! E pedeapsa mare in iad! Nu vreau sa ma duc in iad,ma tem si eu!

De ce postesti , nu vezi ca mori? Cine imi face voile,nu le fac nimic! Aproape toata lume am acaparat-o,toti imi slujesc mie!...M a topesc ca ceara,pier ca focul,ies ca flacara!Cine nu are credinta tare,intru in ei (prin diferite pacate)! Intru in voi,sa-mi faceti voile(pacate)!!!

CE CREDETI CA VA MANTUITI ASA USOR??? Unu la mie daca reuseste sa urce vamile!

Eu va arunc de acolo pentru orice greseala nemarturisita.. in iad!..Ce patesc eu printre preoti! Aoleuuu! Scapa de noi,scapa!

Mai are putin si scapa! Dar noi n-avem nevoie de trup.Noua ne trebuie sufletul.

Il pierdem! Ce sa ma fac? Ce sa ma fac? Nu mai am nimic scris! Ce sa ma fac? Cu ce sa ma prezint eu la ''intunecime''?

S-a dus toata osteneala mea!M-am ostenit degeaba,vai de mine!

Este alegerea pe pamant!A inceput alegerea!(din1993).

Nu te mai lupta cu mine! Ma sfintesc si eu;ma sfintesc si eu de atata anafora si agheazma , ma sfintesc!..Ma fac din duh necurat,duh curat!

Ma sfintesc..Nu ma duc in iad,ca ma temmm de iad! Ma arde rau!..

Ma tem!..Nu stiti ce osanda va asteapta daca faceti voile mele!..Nu stii ce osanda am !

Am osanda mareee!Ma tem de iad!...

Nu ma chinui Iisuse! Nu ma pedepsi! Nu ma trimite in iad! Lasa-ma sa mai incerc...sa se aleaga dreptii de pacatosi! Lasa-ne sa ne mai luptam cu dreptii!

Unde sa ma duc?Nu stii ce raspundere am pentru sufletul ei,ca m-am ostenit degeaba atatia ani!

Degeaba! Puteam acapara in atatia ani,sute de suflete,ca pe voi,crestinii repede va fac sa gresiti si va amagim!..

Imi faceti repede voile noastre! Va las sa va duceti la biserica. Acolo la slujbe va pun sa vorbiti,va scot afara din biserica in timpul liturghiei,sa stati la taifas si sa radeti in biserica si asa va scriem mereu!...

Va pun sa va ganditi in alta parte in timpul slujbei,acasa,la copii,la vaci,la porci....(etc.)

Eu nu v-as mai spune nimic,dar sunt blestemat sa va spun tot,cu puterea Celui ce a facut cerul si pamantul.M-a blestemat sa va spun tot!

Credeam ca moare cate i-am facut. Credeam ca gata,am omorat-o! De unde o fi avand atata putere sa se lupte cu mine,nu stiu!...Nu te mai lupta cu mine,ticaloaso! Fa-mi voile!..Mie imi place MANIA,ca sa pot prinde acolo tot crestinul...Rabdarea, rabdarea ma omoara!..Ma ineaca tamaia!

Scoateti-o afara ,ca ma ineaca tamaia!..Tamaia iadului e tutunul! Tamaia iadului e tutunul! Cine fumeaza este al nostru...

Nu vreau sa ne ia crestinii locul in cer! Nu vreau!...avem ura mare pe voi, crestinii, care va luptati cu noi!...

Din mandrie am cazut noi si ne-a aruncat din cer!...Doar cat am gandit sa ne mutam scaunul mai sus si ne-a aruncat in groapa...In fundul pamantului(iad) ne-a aruncat!...

Crestinii ortodocsi cei drepti se mantuiesc!...restul nuuuu...

De la a treia Evanghelie,bolnava a stat in nesimtire si n-a mai vorbit nimic pana dimineata.

Credeam ca ori se vindeca,ori moare.

Insa toti se rugau pentru Maria s-o scape Dumnezeu de diavoli si s-o faca sanatoasa.

Vineri dimineata bolnava a inceput a vorbi.O durea inima...

Apoi,indata i s-a citit randuiala cuvenita si a fost impartasita cu Trupul si Sangele lui Hristos.

La amiaza vorbea cu toti si era bucuroasa .Fata ii iradia bucurie si lumina.

Dar se simtea foarte obosita dupa atat chin.

Insa mereu zicea:''Pentru pacatele mele am fost chinuita"!

Alteori zicea:''doar nu este mai tare el decat Hristos"!

Sambata ,30 ianuarie,la praznicul Sfintilor Trei Ierarhi,Maria a luat parte la Sfanta Liturghie,

apoi s-a dus la casa ei,insotita de parinti si de rude.

CATEVA CONCLUZII

Din tot ce ne invata Biserica,Sfintii Parinti si Insusi Mantuitorul despre diavoli si despre oameni demonizati trebuie sa stim urmatoarele:

1.Diavolii nu intra in oameni fara ingaduinta lui Dumnezeu,din cauza unor grele pacate personale sau ale intregii familii;

2.Diavolii chinuiesc numai trupul celor posedati,atat cat li se ingaduie,dar nu au voie niciodata sa se atinga de sufletul lor;

3.Chinurile ce le patimesc cei posedati de duhuri rele sunt considerate de Biserica drept canon de ispasire a pacatelor facute in viata si,in unele cazuri,o arvuna a osandei vesnice daca demonizatii refuza pocainta,cum sunt ateii,sectantii si cei ce mor in pacate grele.

4.Cele mai mari pacate care duc la demonizare sunt pacatele impotriva Duhului Sfant(necredinta,hulirea lui

Dumnezeu,injuraturile,lepadarea de dreapta credinta) si pacatele strigatoare la cer(avortul.crima,furtul celor sfinte(impartasanie fara spovedanie),vrajitoria de tot felul,sodomia,desfranarea,adulterul,betia si orice alt pacat greu care ucide sufletul omului).

5.Izbavirea de diavoli,care este o minune a lui Dumnezeu,se poate dobandi numai prin multa rugaciune,cu post aspru,prin credinta tare si staruitoare,prin spovedanie curata si Sfanta Imartasanie,prin rabdare si smerenie profunda si prin molitfele speciale,dezlegari la Sfantul Maslu,repetate de mai multe ori,la biserici si manastiri,la Sfintele Moaste si la Icoane facatoare de minuni.

6.In majoritatea cazurilor,diavolii izgoniti din oameni se intorc la vrajitoarele care i-au trimis sau intra in animale si in alti oameni cu pacate grele.care nu vor sa se pocaiasca.

In unele cazuri ei pot intra si in preoti,daca acestia nu postesc si nu se roaga permanent cu mare credinta.

7.In cazul de fata,se constata un fapt foarte rar si important pentru noi si anume;

-in aceasta femeie,Maria,au fost mai multi diavoli, ''o capetenie'', cum singuri au recunoscut;

-in urma cu 10 ani(azi 20 ani),diavolii au fost trimisi de o vecina vrajitoare,Gheorghita impreuna cu mama ei,Ioana,pentru ca tanara a refuzat sa se casatoreasca cu fiul ei Nicolae,cum reiese din ''marturisirea'' diavolilor;

-diavolii isi marturisesc,siliti de Dumnezeu,scopul principal pentru care intra in om,si anume chinuirea trupului si pierderea sufletului in iad;

-ei marturisesc,de asemenea,neputinta lor,locul de unde vin,rolul satanic al vrajitoarelor,metode ce le folosesc pentru amagirea crestinilor si armele prin care pot fi izgoniti din oameni: rugaciunea,postul,smerenia inimii,rabdarea chinurilor,milostenia,Sfanta Cruce,slujbele Bisericii,pocainta si Sfantul Maslu;

-diavolii recunosc ca au cazut din mandrie si nu mai au mantuire,pentru ca nu se pot smeri.Ba ,se silesc sa nu le ia locul in cer crestinii iubitori de Hristos;

-diavolii se tem si ei de iad,de cumplitele chinuri care ii asteapta dupa Judecata de Apoi,in timp ce multi crestini nu se cutremura de iad si zac in pacate grele,fara pocainta pana la moarte;

-diavolii marturisesc ce mare valoare are sufletul omului si timpul dat pentru pocainta;

-scopul diavolilor este pierderea sufletelor si osandirea in iad,impreuna cu ei;

-diavolii recunosc ca SECTANTII''' nu se mantuiesc'',fiind lipsiti de Biserica si de Sfintele Taine;

-diavolii sunt si ei neputinciosi si se tem de cei ce se pocaiesc,de Sfanta Cruce,de Sfanta Liturghie si de Tainele Bisericii;

-diavolii urmaresc un singur lucru,,pierderea sufletelor noastre si folosesc toate armele lor-ateism,lepadare de ortodoxie,desfaru,betie,ucidere,distractii inselatoare,sulemenire(machiaje),ura intre oameni,vrajitorie etc.. pentru a rapi cat mai multe suflete in iad.

Daca traim cu Hristos in iubire,in smerenie,in pocainta in fiecare zi si fapte bune si nu parasim Biserica,diavolii nu au nici o putere asupra noastra,caci ingerii lui Dumnezeu si harul Duhului Sfant,ne ajuta pe calea mantuirii.Amin

Arhimandrit Ioanichie Balan

Manastirea Sihastria an 1993

Doamne ajuta si rugati-va si pentru cel ce sa ostenit la acest blog..iertati-ma
aici am postat si partea 1 ...in caz ca se inchide blogul...sursei..

PUTEREA SFANTULUI MASLU..MINUNI DIN ZILELE NOASTRE..VA ROG SA CITITI CU ATENTIE SI CU RABDARE CA... SA LUATI MULT FOLOS...

VINDECAREA CELOR DEMONIZATI IN TRECUT SI ASTAZI
Crestinii posedati de diavol din totdeauna au format o categorie speciala de bolnavi,caci produc tuturor frica si emotie.Nimeni ,afara de Dumnezeu,nu stie de ce intra diavolul in unii oameni.
Aceasta ramane o taina divina.Nici Mantuitorul nu ne spune din ce cauza a fost posedata fiica femeii cananeenci (Matei 15,22-28).Sau de ce a intrat o legiune de diavoli in cei doi oameni legati in lanturi din tinutul Gadarenilor (Matei 8,28-34).Sau de ce s-a diabolizat copilul lunatic (Matei 17,14-21).
Un lucru stim: ca diavolul intra in om numai cu ingaduinta lui Dumnezeu,pentru unele pacate mari,personale sau ale intregii familii si ca nu are voie sa se atinga de sufletul omului,nici sa-l ucida,ci numai sa-l chinuiasca in trup cu dureri nevazute si greu de suportat.Dar nici scoaterea diavolilor din oameni nu se face fara voia si porunca lui Dumnezeu . Ei asculta numai de Dumnezeu si nu au voie sa intre nici in porci fara ingaduinta Lui (Matei 8,31-32).
Numai sfintii pot izgoni pe diavoli din oameni cu mai multa usurinta.Ei au fost din totdeauna cei mai tari in credinta,in rugaciune ,in smerenie si post,caci erau plin de harul Duhului Sfant.
In lipsa unor barbati sfinti,credinciosii bolnavi alergau,ca si astazi ,la moastele lor,la icoanele facatoare de minuni si la duhovnici harismatici.
Aici li se facea Sfantul Maslu si li se citeau molitfele Sfantului Vasile cel Mare,care sunt cele mai puternice rugaciuni de izgonire a diavolilor din oameni.
Venind odata la Sfantul Antonie cel Mare un om demonizat,el l-a trimis sa-l vindece ucenicul lui,Cuviosul Pavel cel smerit(prost).
Facand ascultare,ucenicul s-a urcat pe o piatra cu mainile in sus si a postit 30 de zile ,repetand mereu aceasta rugaciune: ''Doamne Iisuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu,pentru rugaciunile Sfantului Antonie,izgoneste demonul din zidirea Ta!''
Dupa multe zile de post si rugaciune a iesit diavolul din om ca un balaur urias si s-a facut nevazut.
Sfantul Vasile cel Mare este recunoscut ca cel mai mare exorcist si izgonitor de diavoli din Biserica lui Hristos.
Odata a fost adus la el un tanar care s-a lepadat de Hristos prin declaratie scrisa,pentru fiica stapanului sau,pe care a luat-o de sotie.
Marele ierarh l-a inchis intr-o camera la rugaciune si post aspru mai multe zile,fiind cumplit chinuit de diavoli.Sfantul venea uneori la el si il imbarbata:''Nu te teme,fiule!Numai sa crezi in puterea lui Hristos!''
Apoi l-a dus in biserica cu mult popor,cantand cu totii ''Doamne miluieste!''.Satana racnea cumplit impotriva Sfantului Vasile,sfasiindu-i vesmintele cu ghiarele si strigand:Ma nedreptatesti,Vasile!El a venit la mine si s-a lepadat de Hristos!''Iar sfantul pastor zicea catre popor:" Inaltati mainile voastre in sus si strigati:"Doamne miluieste!".
Dupa multa rugaciune,a cazut din vazduh scrisoarea tanarului prin care se lepadase de Hristos si asa a scapat de diavoli.
Un sfant parinte a fost rugat sa izgoneasca demonul dintr-un tanar.Dar diavolul nu voia sa iasa.Apoi zicea:
"Daca ma scoti de aici,intru in tine!"Iar cuviosul i-a zis:"Iesi din el si intra in mine!"
Si astfel s-a vindecat tanarul,iar cuviosul s-a ostenit mult cu rugaciunea si cu postul pana a fugit demonul din el.
Asa s-a intamplat si in zilele noastre.A venit la Manastirea Sihastria un om demonizat,prin anul 1932.Staretul de atunci,fiind foarte nevoitor,a facut Sfantul Maslu si s-a vindecat bolnavul.Dar duhul rau a intrat in el si il chinuia greu.Atunci staretul a zis ucenicilor sai:"Parintilor ,pentru pacatele mele a iesit diavolul din omul bolnav si a intrat in mine.Sapte zile voi sta inchis in chilie sa ma rog lui Dumnezeu cu lacrimi,cu psalmi si cu post,pana va fugi diavolul.Rugati-va si voi pentru mine!"Facand asa,dupa sapte zile a fugit demonul de la el si s-a vindecat,dand lauda lui Dumnezeu.
Iata cat de greu ies diavolii din oameni,caci si ei se tem de iad.Numai cu multa rugaciune si cu post pot fi alungati,cum ne invata Hristos in Sfanta Evanghelie.
La schitul Icoana langa Manastirea Neamt se nevoia prin anii 1920-1940,un sihastru cu viata aleasa,anume Ieromonahul Iosif Craciun.Era un mare nevoitor si postitor.De aceea a dobandit de la Dumnezeu darul izgonirii diavolilor din oameni.Veneau la el multi bolnavi si demonizati si iata cum ii vindeca:
Postea trei zile si trei nopti atat el ,cat si bolnavii,cu toate rudele lor,fara sa guste nimic,si citeau ziua si noaptea la Psaltire.
Apoi se spovedeau toti,faceau multe metanii,participau la toate slujbele din biserica si li se citea in fiecare noapte molitfele Sfantului Vasili cel Mare.
A treia zi parintele savarsea Sfantul Maslu cu trei preoti si din toti bolnavii,unii se intorceau acasa sanatosi,iar ceilalti repetau acelasi program de post si rugaciune cu Sfantul Maslu,pana se vindecau.
Ieromonahul Iosif Craciun a fost cel mai mare exorcist din Moldova,in prima jumatate a acestui secol,urmat de Protosinghelul Ioanichie Moroi de la Sihastria,Conon Gavrilescu din Schitul Cozancea si Vichentie Malau de la Secu.
Amintim si alti duhovnici harismatici mai renumiti din ultimele decenii,trecuti deja la cele vesnice,care au vindecat cedinciosi bolnavi si demonizati,precum Protosinghelii Marchian Ciubotaru(+1991 din Manastirea Bistrita-Neamt si Elefterie Mihai (+1990) din Manstirile Agapia veche si Secu si Ieroschimonahul Paisie Olaru (+1990) din Manastirea Sihastria.

Arhimandrit IOANICHIE BALAN

Acum va redau cateva marturii din zilele noastre
Vindecari de boli si izgoniri de duhuri rele din oamnei au loc,mai ales,la sfintele moaste cu traditie din tara,precum:Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava,Cuvioasa Paraschiva de la Iasi,Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica si Sfanta Filofteia de la Curtea de Arges.
Alte vindecari au loc la icoanele miraculoase si la duhovnicii batrani din manastiri.Dintre acestea amintim icoana Sfintei Ana de la Manastirea Bistrita-Neamt,icoana Maicii Domnului din Manastirea Putna,icoana Maicii Domnului din Catedrala Mitropolitana -Iasi,''Iconita'' Maicii Domnului de la Manastirea Bisericani-Neamt si altele.
Cei mai multi credinciosi bolnavi din toata tara merg ,in ultimele decenii,la Manastirea Cernica de langa Bucuresti.Aici se face de trei ori pe saptamana Sfantul Maslu cu sapte preoti,langa moastele Sfantului Calinic si se alina multe suferinte si lacrimi.
Tot aici se citesc regulat molitfele Sfantului Vasile cel Mare cu post si pregatire duhovniceasca,si nu putini bolnavi si demonizati se vindeca si se usureaza de duhurile rele.
Au fost multe vindecari de boli la racla Sfantului Calinic si sub epitrahilul duhovnicilor,dar majoritatea s-au dat uitarii si nimeni nu le-a consemnat spre folosul celor mai multi si spre lauda lui Dumnezeu.
Alte biserici unde se aduna vinerea numerosi crestini bolnavi la Sfantul Maslu sunt Catedralele mitropolitane de la Iasi si Suceava si Catedrala Patriarhala din Bucuresti.Sfintele moaste ce se pastreaza in aceste catedrale alina si vindeca multe suferinte trupesti si sufletesti.
Participari mari de credinciosi la Sfantul Maslu se intalnesc in toate catedralele eparhiale din tara si la marile manastiri de calugari ca: Bistrita,Sihastria,Secu,Neamt,Putna,Pangarati,Frasinei,Brancoveanu si altele.


Iata acum cateva vindecari miraculoase si izbaviri de demoni din zilele noastre...

Prin anul 1960 zacea greu bolnav la sanatoriul TBC Bisericani un tanar Gheorghe Ciumasu,din comuna Agapia-Neamt.Doctorii nu aveau ce-i mai face.Auzind mama lui de icoana Maicii Domnului din stejarul de la Bisericani,numita de popor "Iconita",la sfatul egumenului Agatanghel,a fagaduit cu lacrimi de mama Preasfintei Fecioare ca,daca ii va vindeca fiul de boala si moarte,il va darui Bisericii ca sa slujeasca lui Hristos.
Intr-adevar , fiul ei s-a vindecat in chip minunat si a intrat in viata monahala cu numele de Atanasie.Apoi a randuit Maica Domnului sa ajunga preot si egumen chiar la Manastirea si Sanatoriul Bisericani unde se afla si astazi.

Intre anii 1984-1985 venea un tanar inginer din Piatra Neamt pe numele Nicolae,sa-i citeasca parintii la icoana Sfintei Ana de la Manastirea Bistrita,fiind greu chinuit de un duh rau trimis de o femeie vrajitoare.
Ani de zile a suferit,mergand din manastire in manastire cu speranta vindecarii.
Dar Dumnezeu l-a vindecat la icoana Sfintei Ana unde se ruga mult si statea regulat la Sfantul Maslu.
Iar duhovnicul lui,Protosinghelul Marchian Ciubotaru,vestit exorcist,ii citea regulat molitfele Sfantului Vasile cel Mare.La indemnul lui,bolnavul a fagaduit lui Dumnezeu,ca daca il va vindeca,va intra in viata monahala.
Dupa putina vreme,tanarul Nicolae s-a izbavit de demoni si s-a facut calugar cu numele de Nicodim,chiar la manastirea unde a fost vindecat.

Tot la icoana Sfintei Ana de la Bistrita s-a vindecat o femeie demonizata din Constanta,in vara anului 1989,facandu-se de trei ori Sfantul Maslu.La a sasea Evanghelie,femeia a cazut jos,chinuita de diavoli.Apoi a fugit repede la icoana Sfintei Ana si ,plangand cu lacrimi,s-a sculat sanatoasa.

La Manastirea Putna s-au vindecat recent doua crestine demonizate.Prima la 15 februarie 1993 si a doua la 5 martie acelasi an. In primul caz s-a facut Sfantul Maslu cu 7 preoti impreuna cu Episcopul Gherasim de la Radauti,avand in fata icoana miraculoasa a Maicii Domnului donata Manastirii Putna de binecredinciosul Voivod Stefan cel mare si Sfant,in anul 1488.
Dupa terminarea Sfantului Maslu,bolnava a fost dusa sa se inchine la icoana,in timp ce se canta "Aparatoare Doamna".Deodata crestina s-a luminat la fata si a cantat aceasta cantare de lauda:
"Bucura-te ,Mireasa,pururea Fecioara!".In clipa aceea a iesit diavolul din ea!

A doua femeie s-a vindecat dupa mai multe Sfinte Masluri,avand inainte icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului si moastele Sfantului Ierarh Ghenadie.Slujba s-a facut cu 3 preoti si 2 diaconi.Din timp in timp diavolii din femeie racneau si ziceau: Ioana (vrajitoarea) de la Capul Campului ne-a trimis!"
Iar la urma.cand bolnava voia sa se inchine la moastele Sfantului Ghenadie,demonizata a racnit puternic si indata s-a vindecat de demoni,spre lauda lui Dumnezeu.

Spre sfarsitul lunii martie ,1993,a venit o tanara demonizata sa se inchine la moastele Sfintei Paraschiva de la Iasi si sa stea la Sfantul Maslu.Demonii o chinuiau cumplit.Dupa terminarea slujbei a fost miruita cu untdelemn sfintit.Apoi,la cererea ei,i-a citit episcopul molitfele Sfantului Vasile cel Mare langa sfintele moaste.Toti cei de fata se rugau pentru ea.La sfarsitul rugaciunilor femeia s-a vindecat,cu harul Duhului Sfant.

Un caz deosebit s-a petrecut si la Manastirea Sihastria,din judetul Neamt, in zilele de 24-29 ianuarie 1993.

Aici pe mai tarziu o sa postez si inregistrarea facuta de parintii prezenti la Sfantul Maslu cu bolnava Maria..
acum va redau doar o mica parte din inregistrare..e ceva de groaza cu vocea celui rau si vaietele sale cat si marturisirea de cum sa facut vrajile si despre cum se osandesc crestinii din zilele noastre crezand ca pot sluji la mamona si la Dumnezeu ..

ASCULTATI AICI VOCEA DEMONULUI DIN BOLNAVA MARIA...exorcizarea sa facut de pr.Ioanichie Balan la Manastirea Sihastria 1993

Redam in scris toate Sfintele Masluri cat si convorbirea demonului ...dupa cum urmeaza:

O tanara crestina din partile Dambovitei,chinuita de duhuri rele datorita unei vrajitoare din sat,a venit la manastire cu multa credinta pentru Sfantul Maslu,insotita de rudele ei.Dupa ce a fost marturisita,i s-au facut 9 Sfinte Masluri cu sapte preoti,fiind greu muncita de demoni.Pe langa marea credinta a bolnavei,intarita de multa rugaciune si de post,de smerenie si rabdare, uimesc,mai ales,cuvintele rostite de demoni in timpul sfinteleor slujbe,pe care le redam in contiuare,spre folosul credinciosilor.

Acesta este un caz foarte rar,diavolii din ea fiind siliti de Hristos sa se marturiseasca public cum si de ce se lupta atat de mult cu crestinii ortodocsi,de ce nu vor sa iasa ei din oameni si ce scop urmaresc.


LA AL DOILEA SFANT MASLU in seara zilei de 24 ianuarie 1993

In timp ce rudele aduceau bolnava Maria la Sfantul Maslu,diavolul din ea spunea:
-Nu te mai lupta cu mine,ca ai sa mori!Degeaba te lupti cu noi,ca nu plecam!Santem tot iadul pe tine.Santem capetenie.Fa voia noastra,esti tanara,ai sa mori!Nu plecam din tine decat moarta...
Unde sa ne ducem?... Unde sa ne ducem? intrebau diavolii.

Iar din mijlocul celor sapte preoti,preotul proiestos(pr Ioanichie Balan) le-a zis:
Duceti-va in locuri pustii si fara apa! Diavolii au raspuns:


Nu plecam in pustie,ca acolo nu sunt oameni!


Pleaca,duhule necurat,in iad! i-a spus acelasi preot.
Iar diavolul a raspuns din nou:
Nu plec fara sufletul asta.
Pleaca,duhule rau,dintr-ansa,a zis iarasi preotul.
Este al nostru sufletul ei,au raspuns diavolii din ea.
Dupa inceperea Sfantului Maslu cand preotii o insemnau cu Sfanta Cruce,diavolul striga cu groaza: Ma arde!...Ma arde!...
In momente linistite,cand bolnava se inchina si se insemna cu semnul Sfintei Cruci,diavolul din ea urla ,amenintator:
Nu te inchina! fa crucea stramb,caci toti care fac crucea stramb sunt ai nostri,iar cei ce o fac drept ne biruiesc!

In timpul molitfelor de dupa Sfanta Evanghelie, diavolii din nou strigau cu manie:

Suntem in ochi,suntem in gura,suntem in urechi,suntem in maini,suntem in picioare,suntem in toate madularele tale...Nu plecam,esti data noua...

Dupa continuarea rugaciunilor de sanatate,diavolii au strigat:

Degeaba va luptati,ca nu plecam.Este data noua!

La stropirea cu aghiazma de catre preoti,diavolii iarasi strigau:

Ma arde!...Ma arde rau!... Nu putem sa ne intoarcem in iad fara sufletul ei.Este a noastra.Ne-a fost data noua!..Iar catre femeia bolnava zicea cu manie:
Fa voia noastra si vei scapa!

Dupa citirea Evangheliei a doua ,diavolii strigau:

Unde sa ne ducem?... Unde sa ne ducem?...

Duceti-va la vrajitoarea care va trimis!le-a spus preotul din mijloc.Iar demonii au raspuns:

E moarta Gheorghita(vrajitoarea).Gheorghita ne-a trimis!

Iar preotul le-a spus din nou:

Duceti-va la Gheorghita!E in iad ,si trebuie sa te luam si pe tine(Maria ) acolo.
E vai de noi daca plecam fara tine in iad! au raspuns demonii.

La alta rugaciune de la Sfantul Maslu,pe cand diavolii o chinuiau cumplit pe Maria bolnava,preotul proiestos a zis:
Iesi duhule rau din ea!Iar ei au raspuns:

N-a sosit vremea noastra.De ce sa plecam din ea, daca s-a dat noua?...

La alta rugaciune citita pe capul bolnavei Maria,diavolii indemnau:

Fa voia noastra si vei scapa de chinuri!...Nu putem pleca in iad fara tine...

Intr-un moment de liniste,bolnava spunea:

Au venit din trei parti asupra mea...

In timpul stropirii cu aghiazma si insemnarea bolnavei cu Sfanta Cruce,diavolii strigau cu jale:

Ne topeste!..Ne arde!...Ne biruie!...

Iar bolnavei ii zicea cu amenintare:

Nu te mai lupta cu noi,ca vei muri!Esti tanara,ai sa mori!Noi plecam, dar vei muri...

Preotii iarasi ziceau la rugaciune:
Iesi ,demone,dintr-ansa!

Nu plecam!Nu plecam!Nu putem sa ne intoarcem in iad fara tine.Esti data noua!Gheorghita e la noi!
Trebuie sa vii si tu...Nu te inchina!Vei muri!

strigau diavolii poruncitor.Apoi mieunau ca pisica...
Dupa alta Evanghelie,strigau din nou:

Fa voia noastra si vei scapa.Vino cu noi!...

La stropirea cu aghiasma,dupa ultima molitfa,diavolii strigau:

Aoleuuu!...Ma topeste!...Ma arde!...De ce m-ati adus aici?
Dati-mi tuica si carne sa mananc...Mantuirea ta nu e aici...

Ca replica,la ectenia preotilor pentru lume,"Sa ne rugam pentru pacea lumii...",diavolii strigau:
Lumea e a noastra!suntem peste tot! Noi vom birui !...

LA SFANTA LITURGHIE de luni 25 ianuarie

Asistand la Sfanta Liturghie,bolnava Maria statea jos,sub apasarea duhurilor rele.Iar la iesirea cu Sfintele Daruri,diavolii au strigat cu vaiete prelungi:

Aoleuuuu!...Ma ardeee!...Ma ardeee!..Ne biruie!...Aoleuuuu!...O castiga Hristos!O pierdem!O pierdem !
Ne-o ia Hristos!...Suntem capetenie,unde sa plecam?Unde sa ne ducem?Noi plecam.dar ea moare!

Cand bolnava se inchina in biserica,diavolii strigau:

Nu te mai inchina drept! Fa voia noastra si te scapam de chinuri!Fa voia noastra!...Nu plecam fara tine in iad.Nu stii ce ocara primim!De sufletul ei nu ne putem atinge...

Dupa terminarea slujbei,bolnava Maria ne marturisea ca in timp ce se trageau clopotele pentru inceperea Sfintei Liturghii,ea vedea cum diavolii ies pe poarta manastiri afara.

LA AL TREILEA SFANT MASLU din noaptea de 25-26 ianuarie

Dupa inceperea primelor rugaciuni,demonii marturiseau cu jale.

Arhanghelii ne topesc!...Arhangheliiiii!...

Dupa prima Evanghelie din nou strigau:

Ce sa ma fac?Unde sa ma duc?...Nu o mai chinui...

Dupa rugaciunea intaia,ziceau:

Nu avem voie sa plecam fara sufletul ei...Degeaba ne-am ostenit!Se duce osteneala noastra!...

In timpul citirii Evangheliei a doua,strigau din nou:

Ne temem!Ne temem!Nu trebuie sa plecam fara sufletul ei!...

In timpul rugaciunii a doua,ziceau cu manie:

Vai de mine ce ocara am!Unde sa ma duc?Avem invoiala(voie) sa chinuim lumea...Cine ne face voile noastre(pacate),nu le facem nimic.Cine vrea sa ne ia locul nostru(in rai) ne luptam cu ei!...

In clipa aceea,bolnava Maria zacea jos si,cuprinsa de grea durere,striga:

Doamne , ce sageti au infipt in mine!

Iar demonii raspundeau:

O sa plecam...Toate sagetile sunt asupra ei!...Sa faca voia noastra si o lasam in pace!...

In timpul citirii altei Evanghelii,diavolul se vaita:

Ce patesc eu pentru preoti!...Arhanghelii o izbavesc!...

La citirea ultimei Sfinte Evanghelii,diavolul striga cu groaza:

Nu mai am putere!Ma arde ca focul!Nu mai am deloc putere...Mi-a luat toata puterea...Smerenia ne topeste si milostenia!

Doamne,ce sageteaza ! striga de durere bolnava.Ma jupoaie de vie!...

Iar la ultima rugaciune,cand s-a deschis Sfanta Evanghelie pe capul bolnavei,demonii strigau cu durere catre preotul care citea:

Ne topeste! Nu mai am putere cum am avut!Inainte am avut putere mult mai mare!Nu mai citi ca o sa plec!Mai taci din gura!Nu stii ce batjocura am eu in iad..Tot te chinui.Nu te mai lupta cu mine,

striga demonul catre bolnava.

Suntem in ochi,suntem in maini,suntem in picoare,suntem in toate madularele ei...

SFANTA LITURGHIE din 26 ianuarie

La iesirea cu Sfanta Evanghelie,demonii au inceput a o munci pe bolnava Maria, trantind-o la pamant si strigand cu glas jalnic:

Nu ne mai chinui Iisuse!Nu ne mai chinui Iisuse!...prea ne arde!...Prea ne arde!..Nu ne mai chinui...Ne ardeee!..

Apoi,cand preotul citea Sfanta Evanghelie,la auzul cuvintelor"Caci,cand vor invia din morti,nici nu se mai insoara,nici nu se mai marita,ci sunt ca ingerii in ceruri,diavolul urla infricosator:

Vaiiiiii!..Nu vreau sa ne ia locul!...Nuuuuuu....

Iar la pomenirea numelui Sfantului Ioan Botezatorul,raspundeau cu aceeasi spaima:

Botezatorul ne topeste!...Nu ne arde!...Nu ne arde!...Ea e de vina ca nu-mi face voile mele...De aceea o chinui...Nu pot sa-i iau sufletul...

Si cand un crestin ia spus bolnavei:
Nu te descuraja!Maica Domnului te ajuta.Diavolul i-a raspuns:

E rana de mult plans!..Nu mai zice!..Ea scoate multi crestini din mainile noastre!Aoleuuu...

La cantarea Heruvicului,dupa un urlet groaznic,demonul a strigat:

Auuuu!..Nu ne pedepsi!...Tu ne-ai ingaduit sa o chinuim.Nu ne pedepsi!.Aoleuuuuuu!..Ne pierde!..
Vai mie!...Unde sa ma duc?
Degeaba ne-am ostenit! Degeaba ne-am ostenit!S-a dus osteneala noastra!Degeaba ne-am ostenit!...

Cand a iesit preotul cu cadelnita sa tamaieze prin biserica,diavolul a inceput s-o scuture cu putere si sa marturiseasca cu voce tare:

Gheorghita m-a trimis!..E acolo!..Eacolo in iad! E a noastra!..Ea mi-a dat sufletul.Mi l-a legat.M-a legat de suflet pe toata viataaaa.M-a legat de suflet...

Apoi iar continua sa urle:

Nu ma lasa!Nu ma lasa!.. Nu ma lasa Creatorul vostru sa-l iau...Nu vreau sa plec!Nu vreau sa pierd sufletul ei...Nu plecam!Nu plecam!..Aoleuuuu!...Vai noua!Vai noua!Un iad nu-i in stare de un suflet!Vai de noi cand pierdem un suflet!Vai de noi,ce jale pe noi!Vai de noi!

La iesirea preotului cu Sfintele Daruri demonul a urlat cu groaza mare:

Nu ne arde!.. Nu ne arde!...Auuuuuuuuu!...Vaaaaaaaai!..Ma arde rau! Ma arde rau!Ma arde! Ma topesc ca ceara!Pier ca focul!Ma sting ca fumul!O pierdem!Auuuuuu!..Auuuuuu!...

Apoi a inceput a boci in tot felul,a mieuna ca pisica , si a se tangui amarnic:

Incotro s-o iau?...Incotro s-o iau?..De la Gheorghita am venit...Spun tot!Spun tot ca sunt blestemat!Spun tot ca sunt blestemat...de Creatorul vostru...Nu e a voastra!Ea lui Hristos!Aoleuuuu!...Cat ai sa mai rabzi sa te luptam?Noi ii acaparam repede pe crestinii de azi..

Ne mai putand sa suporte sfintele rugaciuni,demonii din bolnava strigau catre capetenia lor:

Iesi capetenie,,sa iesim si noi!Nu mai putem sa stam!Ne arde rau!Nu mai putem rabda chinurile... si batjocura...Au!..Au!..Ce sa ma fac?Aoleuuu!Ce raspuns sa dau?Nu stii ce ocara am?Nu stii ce ocara am?

Dupa o pauza,diavolul a inceput din nou sa se vaiete:

N-am stiut unde ma duce!Nu i-am stiut gandul!Nu i-am stiut gandul!Oooooo...ticaloasoooo!Ai lucrat in taina...Ma distruge!...Mi-a aflat toate viclesugurile...Aaaauuuu!...Ne-a mai ingaduit cateva zile,si apoi nu ne mai lasa sa o chinuim..O pierdem!O castiga Hristos!O pierdem!Vai noua!Tot iadul nu-i in stare de un suflet!

Apoi,la auzul cuvintelor "si iarasi va sa vina cu slava,sa judece viii si mortii..." din Crez,demonul striga cu putere:

Nuuuuuu! Nu vreau judecata!Nu vreau judecata,ca ma tem!Ma tem!...Vor sa ne-o ia!Vor sa ne-o ia!

La cantarea"Pe Tine Te Laudam,pe Tine Te Binecuvantam..."cand se sfintesc Sfintele,diavolii strigau:

Voi Il laudati,dar noi Il URAM!Voi Il laudati,dar noi Il uram!,,E vrajmas...E vrajmas pentru noi!

La rostirea rugaciunii Tatal nostru,cand se zicea:'si ne iarta noua gresalile noastre.."diavolii strigau:
Va iarta!..Va iarta!..

Iar la citirea rugaciunii de multumire a preotului,diavolul se vaita cu amar:

Ce patesc eu printre preoti!...


LA AL CINCILEA SFANT MASLU marti 26 ianuarie

La al cincilea Sfant Maslu,facut imediat dupa Santa Liturghie in ziua de 26 ianuarie,marti,cu participarea a circa 50 de parinti si frati din obstea manastirii si numerosi credinciosi,bolnava Maria a venit la Maslu insotita de mama ei,de rude si de alte femei,cantand cantari bisericesti.
Indata ce a intrat in incapere,au inceput sa o chinuiasca demonii,ca sa nu se apropie de preoti.Apoi,au inceput a o salta in aer si a o arunca la pamant,cu o cumplita manie si o putere suprafireasca si demonii au inceput din nou a vorbi prin gura ei:

Nu vreau!Nu vreau sa plec fara sufletul ei!Voi da raspuns mare,inaintea intunicimii!..Ce sa fac?..Ce sa fac?..Unde sa ma duc?..

Noua nu ne trebuie trupul,noua ne trebuie sufletul!...

La cantarea"Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu,miluieste-ne pe noi" diavolul a spus:

Sa va miluiasca pe voi!...Sa va miluiasca pe voi!... ca e vai de capul vostru(crestinilor).

Apoi,la rugaciunea a doua de sfintire a uleiului,cand preotul se ruga pentru indepartarea demonilor
din bolnava,duhul necurat striga dintr-ansa:

Nuuuu!...Nu ma izgoni!Nu ma izgoni!E vai de pielea mea!E vai de pielea mea!Ma bate de ma face cobza!...Nu te mai lupta cu mine!..Ai sa mori,esti proasta,fa-mi voile(pacate),ca sa traiesti...
Aoleuuuu!...Unde sa ma duc?Unde sa ma duc?...Cine are CANON,nu ne putem apropia de ei,cine are CANON nu ne putem apropia de ei...

La citirea Apostolului de la Evanghelia a doua,cand se pomenea de rabdarea lui Iov,diavolii indemnau pe bolnava:

CARTESTE!...CARTESTE!.. Nu vezi ca nu te scapa nimeni?..

Iar la Evanghelia Samarineanului milostiv demonii strigau din nou:

Nu ne suferim intre noi!..Noi nu ne suferim intre noi!

Dupa cea de a doua Evanghelie ,cand se citeste rugaciunea de izgonirea a diavolilor,iarasi se auzea strigand:

Aoleuuuu!...Nu ne izgoni!Nu ne izgoni! E vai de pielea noastra!Unde sa ne ducem fara sufletul ei?

La iad! a spus unul din preoti.

Vai de mine! Nu ne primeste fara suflet. Vai ce ne face noua!..Aoleuuu!...Aoleuuuuuuu!Noi dupa cum ducem osteneala primim cate un grad.Primim cate un grad!...Am pierdut tot!Am pierdut tot!Sunt capetenie!Mi-am pierdut gradul!Mi-am pierdut gradul!

La alta rugaciune de izgonire a demonilor,el a raspuns:

Aoleuuuu!..Nu ma indur!Nu ma indur sa plec!..Gheorghita!...M-a legat de suflet,pe toata viata!...Pe toata viata!...Sufletul ei mi l-a daruit mie! M-a legat de suflet pe toata viata,
Sufletul mi l-a daruit mie!M-a legat de suflet,pe toaaaaaata viataaaaa...Aoleuuuuuuu!..
Spun tot!Spun tot!Ca sunt blestemat...Unde sa ma duc?Unde sa ma
duc?Aoleuuu!Aoleuuuu!..Degeaba ne-am chinuit...Eu am pus-o sa faca pacate...Aoleuuu!unde sa ma duc?E pacat de moarteeee...Crucea ta ma biruie!Spun tot!Spun tot! Am bagat cearta in casa ei!Sa se certe cu mama-sa cu tata-sau!S-o izgoneasca de acasa, din curte!I-am facut-o si pe asta!Degeabaaaaaa....Degeabaaaa!..Degeabaaa!..Aoleuuu!..Unde sa plec?Iadul este asupra ei!Cu ce sa mai incerc?Cu toate am incercat.E in zadar!...E in zadar!..Arhanghelii o izbavesc!Arhanghelii o izbavesc si Botezatorul!Toti Sfintii o izbavesc!Aoleuuu!Aoleuuu! Pe toti(tot cerul) ii aduce asupra noastra .

In momentul cadirii la Apostol,demonii iarasi au strigat:

Aoleuu!Ne izgoneste puterea Duhului Sfant!Ne izgoneste!Ne izgoneste!..
Nu mai avem putere,nu mai avem ce-i face!Nu mai e a noastra!Ce raspuns vom da?Ce raspuns vom da?Incotro sa ne ducem?De zece ani m-am ostenit intr-una!Aoleuu!M-a trimis in casa ei,dar eu n-am avut aminte ca sa ma bag..Cine n-are credinta tare,in ala ma bag!...Il chinui ca sa-mi faca voile(pacate)!...
In timpul rugaciuni a doua,diavolul spunea despre bolnava :

In loc sa se razbune,plange,plange si ma ataca rau...Lacrimile ma ataca!...Ma ataca supunerea fara cartire,milostenia..Smerenia ma ataca foarte mult!De postit,postesc si eu,de privegheat ,priveghez si eu,dar smerenia nu o pot face!

Dupa Evanghelia a treia iarasi se tanguia diavolul:

Aoleuuu!..Aoleuuuu!Ce sa ma fac?Ce sa ma fac?Nu-mi mai trebuie in veci!...Nu-mi mai trebuie in veci sa viu in ea!Ma arde ca focul!Ma batjocoreste!Ma batjocoreste!...Ma tine cu un corn!Ma tine cu mere>Sa-mi dea carne si vin ca o las in pace!Gheorghita(vrajitoarea)carne imi dadea,cand ma tinea la ea!Ce sa mananac?Ea ma tine nemancat si doua zile la rand...Nu-mi da sa mananc...Cum o chinuiii...Nu stiu de unde este!E proasta,ca moare...Ea moare,daca mai posteste asa!

In timp ce preotul o insemna cu Sfanta Cruce si o stropea cu aghiasma,diavolul racnea:

Ma arde Cruceaaa!Ma arde Cruceaaa!Ma arde cu puterea ei de nadejde!...Ea ne-a surpat iadul!Ea ne-a surpat iadul!Ce patesc eu printre preoti!..Ce patesc..Vai de mine!Sunt slugile Domnului!Apostolii Domnului ne chinuie,ne chinuiee!..Sunt o capetenie..Nu plec asa usor!Nu plec asa usor1..Nu e boala la ea..e FERMECATORIE!..Aoleuuu!E fermecatorie cu vraja de mort!..

La a patra cadire cu tamaie,iarasi striga demonul:

Ma ineaca tamaia!Ma ineaca tamaia!..Nu mai suport!..Nu mai suportttt!...Aoleuuu!Daca as avea putere,acum as trati-o la pamant si as omora-o!..Aoleuu!Nu ne chinui Iisuse,ca tu ne-ai ingaduit s-o chinuim!Trebuie sa se aleaga dreptii de pacatosi!Ca n-ai spus ,ca cel ce va rabda pana la sfarsit,acela se va mantui?N-ai zis sa o chinui sa-i incerc rabdarea?Nu ma pedepsi!Nu ma pedepsi!Nu stiu cate suflete am pierdut pe laga ea!Castigam nu stiu cate suflete,cate am pierdut pe langa ea!Degeaba!..Aoleuuu!..E moarta..E vrajita cu spalaturi din scaldatoare de mort,cu spurcaciuni si bale din iad...E cea mai mare facatura(vraja) de pe fata pamantului din ea si nu ne induram sa plecam..Ma trimitea,vedea ca nu reuseste,incerca cu altceva,mereu,mereu,foarte mult.A avut necaz pe ea(Maria) ca nu l-a luat pe fiu-sau de barbat!Aoleuuu Spun tot!Spun tot,ca sunt blestemat sa spun tot...Aoleuuu!..Spun tot!...Cununiile le are ingropate la cap de mort...A zis(vrajitoarea) cum intepeneste mortul,sa intepeneasca si Maria!A mai spus s-o omor,dar nu mi-a ingaduit Hristosul vostru!E vrajmas noua! E vrajmas noua!..Poate reuseam s-o omor,pe Gheorghita,dar n-a mai suferit-o n-a mai suferit-o Creatorul!A luat-o,a luat-o si a dus-o in iad!


Cand preotul citea Evanghelia a cincea cu fecioarele neintelepte,care strigau:''Doamne ,Doamne , deschide-ne noua'',demonii raspundeau:

Aoleuu!Va deschide!Va deschide!Va deschide!...Aoleuuu!Unde sa ma duc?Daca am putea sa ne smerim si noi,ne-am mantui !Dar nu putem!Nu putem!..Cat ne-am batut joc de ea! Nu i-am dat odihna de zece ani!Am trantit-o la pat de nu stiu cate ori.Am zis, gata,moare!Nu stiu cum a scapat? Nu stiu cum a scapat?Are mintile legate.Asa am facut..I-am legat mintile...

In timp ce se citea rugaciunea a cincea despre nevrednicia preotilor,diavolii au raspuns:

Nu va mai smeriti atat!Nu va mai smeriti atat!..ca ne distrugeti!..Ne distrugeti!...Sa-mi dea si mie pentru plecare niste carne sa mananc...Sa-i mai usurez chinurile!...Sa nu plec flamand!...Spun tot!Eu fac multe in lumea asta...Duminica indemn pe crestini sa nu merga la biserica...Le dau dureri de cap, le dau ameteli,dureri in trup,somn dulce; daca e iarna , le dau caldura in pat,daca e vara le dau somn dulce sa nu plece la biserica,iar cand ies din biserica,ii indemn,sa mearga sa faca treaba, sa se distreze,sa se certe,sa doarma...
Dimineata le dau in gand sa nu faca rugaciuni,sa se duca intai la gaini si la porci..Eu fac multe in lumea asta...Multe fac!..Aoleuuu!Aoleuuu!..Ne arde Crucea!..si noi o stim pe a noastra...Dupa cum ducem suflete in iad..Daca nu ducem nimic,ne pedepseste satana!

La a sasea Evanghelie strigau demonii:

Sunt capetenie..Sunt capetenie..Aoleuu!..Aoleuu!...Spun tot!Spun tot!Am fost trimis!Sunt legat pe toata viata..S-o chinui in trup!Am fost trimis in lume..Nu vezi ca mori?Nu vezi ca mori? Du-te la spital ca mori!...Nu tie frica ca mori? Nu mai sta aici,ca mori! Ai sa mori!...

La rugaciunea a sasea demonii strigau din nou:

Eu sunt capetenie.sunt mai cumplit(decat demonul din fiica Cananeenci). Sunt capetenie!Eu nu plec asa usor!Nu plec asa usor...Sunt legat pe toata viata de sufletul ei!E legatura diavoleasca si viata si sufletul ei ni l-a dat noua ,Gheorghita.
M-a trimis in apa si in mancare...I-a pus in ciorba,in oala de pe foc...I-a bagat in mancare,In mere,in nuci,in oua..M-a facut de m-am imprumutat la ea ,de nuci...Ne-a trimis in 9 grame de argint...Sunt in ochi,sunt in cap,sunt in dinti,sunt in masele,sunt in urechi,sunt in gat,sunt in maini,sunt in burta,in stomac,in fiere,in ficat,in inima,in toate madularele ei...Peste tot sunt!..Aoleuuuu!...Tare ne mai chinuim aici.Nu mai e la noi!..Nu vrem sa ne ia locul in cer!Nu vrem sa ne ia locul in cer!Venim sa ne luptam multi(diavoli)!...SUNT ANII DIN URMA!..Trebuie sa luptam mult1..Noi vrem sa luam cat mai multe suflete in iad!Sa le chinuim in foc, acolo in iad!De ce sa se duca in cer?Nu vrem!..

La Evanghelia a saptea.demonii iarasi au zis:

Aoleuuu!..Cununiile (Mariei) sunt ingropate la un pom...Ma-sa le-a dat drumul la vraji.la indemnul Gheorghitei...Noi nu putem sa ne smerim!..Nu putem sa ne smerim!..Ne-am mantui si noi!Ne-am mantui si noi!Dar nu putem face asa ceva!Din mandrie am cazut!Numai am gandit sa ne mutam scaunul mai sus si ne-a aruncat...si ne-a aruncat...

Cand preotul a zis:"Du-te demone,in loc pustiu si fara de apa",diavolul a zis:

Aoleuuu!..Nu-i lume acolo!N-am pe cine ispiti acolo!..Nu ma izgoni acolo!N-am pe cine sa ispitesc!..Trebuie...Am ingaduiala..SA SE ALEAGA DREPTII DE PACATOSI!...

La cantarea:"Doamne,arma asupra diavolului Crucea ta ai dat noua.."diavolii au raspuns cu jale:

PRIN EA VINE MANTUIREA!..Ne distruge!..Ne distruge!..Aoleuuu!..Ne adunam sa plecam!Ne adunam sa plecam!..Armele crestinilor impotriva noastra sunt CRUCEA,POSTUL si RUGACIUNEA...Ne-a aflat toate viclesugurile,ticaloasa!

Ticaloasa!...Spune mereu rugaciuni...Spune mereu..Fuge de lume,proasta!...M-am ostenit degeaba...Ma topesc ca ceara..Pier ca flacara...Nu ma certa(nu te ruga)!Nu ma certa(nu te ruga)!..Cine nu ma cearta(nu se roaga),inseamna ca imi face voile(pacate)!Cine nu ma cearta(nu se roaga),inseamna ca ma iubeste!...

La rugaciunea a saptea,cu Sfanta Evanghelie deschisa pe capul bolnavei,diavolul spunea:

Nu ma mai lasa nici sfintii s-o chinui!...Paraschiva,Mina sunt langa ea!Nicolae e langa ea!Ioan Botezatorul,Arhanghelii,toate puterile ceresti sunt langa ea!Filofteia,ea ne topeste!Mucenicul Gheorghe o ocroteste...Aoleuuu!..Botezatorul..toate puterile o ocrotesc..Ma tem!Ma tem!..Ma arde rau!..A voastra este!Nu e a mea!..A voastra e! Nu e a mea!..Aoleuuu!..vin de la vrajitoare.. Vin de la o vrajitoare..de prin poieni..de prin poieni e vrajitoarea...s-a dus cu o gaina neagra si 500 de lei..gaina a fost din curtea ei...Spun tot!..Spun tot ca sunt blestemat!..

Cand preotul citea rugaciuni de izgonirea demonilor,ei strigau inspamimantator:

Nu mai zice,ca ne arde rauuu!..Ne arde rauuu! Aoleu!..Vai de mine!...Vai de mine!..Aoleuu!..Unde sa ne risipim?..Incotro s-o luam?Nu plec fara suflet!Nu intelegeti?Are sufletul legat!
Are sufletul legat!...Nu ma lasa Creatorul vostru sa il iau!...Lumea o chinuie!.. Noi nu ne suferim intre noi!Noi nu ne suferim !..

La sfarsitului Sfantului Maslu,dupa ce s-au miruit toti crestinii,s-a apropiat si Maria,s-a inchinat,a sarutat Sfanta Evanghelie si Sfanta Cruce,apoi a fost miruita si stropita cu agheasma,fiind luminata la fata si linistita.
Dar deodata si-a schimbat privirea si a exclamat!!!!Diavoliii!...Diavoliii!si indata a fost aruncata in sus si chinuita cumplit.Dupa cateva clipe si-a revenit,s-a inchinat si s-a inseninat la fata.

Preotii au intrebat-o:

Sora Maria ,ce ai vazut? Ca tare ai fost muncita!

N-a facut nimeni ce am facut eu!Iertati-ma, va rog!

Ai vazut diavolii?

Au venit cu furcile la mine. Erau multi?
Vai ce multi erau!Puhoi mare...Nici nu e lume aici cati erau ei!Aici era totul negru de ei.Unii erau cu furci,altii aveau coarne,altii erau broaste,altiii capre...


LA AL SASELEA SFANT MASLU din 26-27 ianuarie In timpul savarsirii acestui Sfant Maslu,diavolii au spus urmatoarele cuvinte prin gura bolnavei:

Aoleuu!Vai de mine ce sa ma fac?Ma tem,ma tem si eu!Maica voastra(Maica Domnului) nu ma mai lasa s-o chinui!Ma zdrobeste!Pe Eva am inselat-o,pe Eva am inselat-o in Rai;dar pe Stapana voastra n-am putut.Ea ma zdrobeste!O chinui,o chinui...Iisuse, nu ma chinui,nu ma pedepsi!Tu mi-ai ingaduit s-o chinui!Vai de mine,ce sa ma fac?Vai de mine!Ce sa ma fac?Crucea ma arde!Cine o face dreapta,ma arde;cine o face stramba(fluturand cu mana),ma bucur de ea!Daca stiam ca imi pierd vremea,n-o mai chinuiam degeaba.Am pierdut toata osteneala.Intorceam multe suflete,intorceam multe suflete cat timp am pierdut pe langa ea(Maria).Vai de mine!Vai de mine,s-a dus toata osteneala mea!In atatia ani acaparam multe suflete pentru iad.Cum sa plec fara suflet?Noua nu ne trebuie trupul,ne trebuie sufletul;dar nu ne da voie.Nu ne da voie..

Catre femeia bolnava spunea diavolul:

E pacat de tine! Ai sa mori,ticaloaso!E pacat de tine ca esti tanara!Esti o proasta!Fa-mi voile(pacate),ca te las in pace!Du-te acasa,ca te striga copiii!

Apoi zicea diavolul:

Vai de mine,eu nu mai am nimic scris!Nu mai am nimic scris!Cu ce sa ma arat eu la intunecime?Vai de mine!Vai de mine,ce sa ma fac?Vai de mine , ce sa ma fac?Nu stii ce ocara iau!Nu stii ce ocara iau!Vai de mine,vai de mine!

Rar gasim asa crestini!Rar gasim asa crestini...Noi tabaram repede pe crestini,mai ales pe cei care se duc la hora si la dans.Acolo(hora) este intunericul nostru!Le dam bice peste picioare sa sara mai tare!

Aoleuuu!..Voi nu stiti nimic..voi pierdeti vremea(mantuirea) cu mine..Daca as avea o putere as omora-o!Puterea Domnului vostru a fost cu ea.De la nastere am vrut s-o omoram!Am vrut s-o omor...Spuneti-i si voi(calugarii) sa faca voiile lumii,ca e din lume!Spuneti-i!...Sa nu fuga de lume!E proasta!Fuge de lume!Spune ca-i ispita lumea!Sa faca voile(pacatele)lumii!..Aoleuuu!..Ma distruge!...Ma distruge!Spune ca nu are pe nimeni!Spune ca nu are pe nimeni,decat pe Domnul vostru!Ma ard cuvintele acestea! Ma topeste1Ma topeste!...
Cate nu i-am facut!Cate nu i-am facut!Am bagat vrajba intre colegi la serviciu.O urau toti.O batjocoreau toti.Pe la spitale a fost batjocorita...Cate nu i-am facut!Degeaba!..Degeaba!..Ea a plans si a tacut si m-a terminat,m-a terminat.M-a distrus!...Ma distruge1..Nu ma indur sa plec...Gheorghita,mi-a dat sufletul ei,mie...E legatura diavoleasca pe suflet! Stiu ca stau degeaba!Dar vreau s-o chinui!S-o chinui!...Trebuie s-o chinui!

A zis sa vada lumea!...Spun tot,ca sunt blestemat!Sunt blestemat!Eu va fac multe voua crestinilor!Eu multe va fac!...Numai voi ortodocsii va mantuiti!Ceilalti,nu,care faceti voile(pacate) noastre!Noi nu avem treaba cu ei si nici cu sectele!Aia-s ai nostri,sectantii.Aoleuuu!Vai de mine!Vai de mine!Ce sa ma fac?N-am mai putut vedea atata rabdare!Vai de mine!Vai de mine!Trebuie s-o chinui!Si mi-e teama de Domnul vostru!E cu voi!Nu ma lasa s-o chinui cum vreau eu!Eu vreau s-o omor de to!Dar nu ma lasa...Numai cand zice El , o chinui!...

Intr-un moment de limpezire,bolnava se ruga incet,zicand:

Trage satana de sufletul meu.Nu ma lasa sa plec la Domnul!Cum sa plec?Nu ma lasa sa plec...vai de sufletul meu!Nu vrea sa ma lase sa plec!Ma cheama Domnul si nu ma lasa sa plec...Vai de mine!Pe mine ma cheama Domnul!...Ai grija de ele(de fetitele ei).Sa nu le certati!Sa le dati in mana Maicii Domnului!
Acolo nu le mai cearta nimeni!..Eu mai am de chinuit!!...

In acest timp ce se citea Sfanta Evanghelie,diavolul se tanguia in tot felul si mieuna ca pisica.Iar la citirea rugaciunii catre sfinti si catre puterile ceresti,a strigat.

Toti sfintii ne topesc!Toate puterile ceresti ma topesc!...Cei care ne fac voile(pacatele) noastre,sunt robii nostri!Sunt robii nostri!..
Vai ce arma e Crucea!...Cea mai puternica arma e asupra noastra!...Ma topesc ca ceara!...Pier ca flacara!..Spun tot ca sunt blestemat!...Face parte din Treime!.. Ce sa ma fac?Ce sa ma fac? Vai de noi!Noi nu ne inchinam Lui!Il uram!E vrajmas ! E vrajmas pentru noi,ca ne-a aruncat din cer!.. Noi ne luptam cu crestinii care vor sa se mantuiasca,sa ne ia locul in cer!..

Aoleuuu!..Vai de mine!Vai de mine!Da!..Noi suntem rai!Vai ce jale!Vai ce jale pentru noi,pentru un suflet pierdut!...Vai ce jale pentru un suflet!Se mai pierd multe..Vai de noi!Am avut ordin sa o tinem legata,sa nu mai amageasca(sa nu aduca la credinta adevarata) si pe altii!Dar n-am putut , ca ne ia sufletul..A zis ca pleaca la plimbare sa se distreze,sa ne faca voile(pacate),ticaloasa!Dar n-am stiut ca nu ne face voile!Ne amageste..Vai de noi!

Crucea e cea mai tare arma a voastra!Armele voastre sunt;Crucea,rugaciunea si postul..Ne doboara!..Din mandrie am cazut!Doar cat am gandit sa ne mutam scaunul mai sus si ne-a aruncat!Vai de mine!Vai de pielea mea!...Sunt cele mai puternice vraji in ea(Maria).Nu plecam asa usor,nu plecam usor...sunt cele mai puternice vraji...Ce sa ma fac?Ce sa ma fac?E aleasa pentru Ierusalim!Ce sa ma fac?Ce sa ma fac?Aoleu!Ce sa ma fac?Trebuie s-o chinui!Trebuie s-o chinui,ca nu-mi face voile!Face parte din Treime(adica se inchina cu credinta Prea Sfintei Treimi) si trebuie chinuita..si trebuie chinuita...sa-mi faca voile

Ah,avem necaz mare pe ea!Avem necaz mare pe ea!Cum sa ne chinuie ea?Nu trebuie sa ne lasam chinuiti de ea!Dar Dumnezeu ne biruie,ca nu mai avem scris nimic!Nu mai avem scris nimic!Vai de noi!Ce mare necaz!..Tot iadul suntem asupra ei!Cate nu i-am facut!...Degeaba!..Degeaba!..Ea s-a supus si a rabdat!Asta ne-a atacat!...Cum sa nu ne mire ca o pierdem.Ca am indemnat-o la pacate si ea nu ne-a facut voile!Cum sa plecam , ca nu ne-a facut voile?..


Spun tot!Spun tot!..Am inceput s-o chinui de la 14 ani,pentru ca a fost o copila cuminte,aleasa de Domnul si de crestini din sat..Trebuie chinuita,adusa in groapa;adusa in groapa moarta!Atat trebuie s-o chinuim.Cum se poate s-o chinuim mai mult?..Vai de mine!Vai de mine!Unde s-o iau? Unde sa ma duc?Incotro s-o apuc?..

Cand preotul o ungea cu Sfantul Mir,diavolul a inceput s-o chinuie din nou.Iar la porunca de a iesi dintr-ansa,demonul a strigat:

Cand mi-o porunci Domnul vostru, plec!Nu mi-a poruncit!O pierdem!...Ce ma fac?..O pierdem!... O castiga Hristos!O pierdem!..Vai!..Nu te mai lupta cu mine,ca ai sa mori!Nu ti-e frica de moarte?Mori!Mori! E pacat ca esti tanara! Vrei sa te duci in pamant? Distreaza-te,esti tanara,proasto!..Vai de noi!.. Vai de noi!Ne-am ostenit degeaba!Vai de noi!..Scapa de noi!Scapa de noi!..Va deschide Hristos!...Scapa de noi!..Ce patesc eu printre preoti!Aveti putere preotii!Santeti slugile Domnului...Apostolii Domnului..O pierdem!...Aveti dar mai mare decat ingerii din cer!...
In loc sa ma cinsteasca,ma osandeste!... Nu pot pierde sufletul ei!In loc sa ma cinsteasca , ma osandeste...Vai de mine! Vai de mine!Incotro s-o apuc?Unde sa ma duc?Ea se mantuieste!O pierd!Ne bate(satana) de ne face cobza!Ne bate de ne face cobza acum!...Noi avem iad mare,sa chinuim pe cine ne face voile(pacate)!

Am spus la lume sa se fereasca ca e nebuna!Degeaba!Ea s-a rugat pentru ei(oameni) si n-am putut sa scriem pacatul lor,pentru ca sa rugat pentru ei!Cine se roaga pentru altul,noi nu mai putem sa scriem pentru acela nimic!Ea isi vede de mantuirea ei si vrea si pe altii sa mantuiasca(sa deschida ochii).De aceea o chinui eu,sa se sature sa se mai roage pentru altii!...Am pus doctorii s-o chinuie in toate felurile.Am bagat-o la curent electric,am bagat-o in tot felul de chinuri(cand a fost internata la psihiatrie)!..Degeaba!...Degeaba!...

Nu ne mai ingaduie Hristos!Vai!Vai de noi! Nu ne mai ingaduie!...Nu va mai smeriti atat!Nu va mai smeriti atat ca ne distrugeti!Pe noi ne distruge smerenia!Noi nu ne putem smeri!Vai de noi!
Vai!Vai!Vai!Aici nu-i nimic,sa va duc in iad sa vedeti!...Ma topesc ca ceara!Pier ca focul!...Sunt in cap,sunt in ochi,sunt in urechi,sunt in inima,sunt in ficat,sunt in stomac,sunt in fiere,sunt in plamani,sunt in burta,sunt in maini,sunt in picioare,in toate madularele ei sunt!...
Sunt capetenie,ne arde ca focul in iad!Sunt capetenie,ne arde ca focul in iad!..Nu va mai smeriti atat,nu va mai smeriti atat!Aoleuu!Ma ataca!Ma ataca!.. O pierdem,o castiga Hristos!

Intr-un moment de liniste,bolnava a rostit aceasta rugaciune:

Doamne,iarta-ma ca te-am maniat mereu si pe Tine si pe Maica Domnului!Iarta-i pe toti si pe vii si pe morti,ca eu Te-am rastignit pe Golgota!Ai grija de copilasii mei.Sa nu-i lasi in lume sa-i chinuie si pe ei!Daca o vrea Maica Domnului,sa-i iau cu mine!Nu-i las ca stiu,plang rau fara mine...Si asa n-a fost bine cu ei niciodata.Eu am fost bolnava si n-au stiut mangaierea mea,decat cearta de la toti...Ai mila si ia-ne la tine si ne acopera cu cinstitul Acoperamant...

La sfarsitul Sfantului Maslu,parintele proiestos(Ioanichie Balan ) a tinut un scurt cuvant in legatura cu cazul bolnavei Maria,pe care il redam in continuare:

Iubiti credinciosi
Aceasta femeie,chinuita de diavoli,a fost trimisa de Dumnezeu pe la manastiri sa capete sanatate si mangaiere.Rabdarea si smerenia ei,formeaza o lectie de invatatura si de intarire in credinta pentru noi toti.
Iata un suflet care se chinuie.Sunteti datori sa va rugati pentru Maria,ca Dumnezeu s-o scape de lucrarea diavolului,care a intrat intr-ansa datorita unei vrajitoare.
Sa ne rugam pentru Maria!Faceti metanii si rugaciuni pentru sufletul acesta,ca azi , maine sau cand Dumnezeu va binevoi s-o elibereze de duhul cel rau,sa-i dea liniste si sa ne scape pe toti din robia diavolului!
Dumnezeu sa binecuvanteze pe roaba Sa, Maria,S-o faca sanatoasa si tuturor sa va daruiasca sanatate,har si izbavire de nevazutii vrajmasi..

Apoi,in timp ce se inchina,preotul a zis:

Duceti-o la odihna ca a fost chinuita si este obosita!Dumnezeu sa te binecuvanteze,sora Marie!
Eu nu sunt obosita,a raspuns Maria.Pe cat se lupta cu mine,eu prind puteri mai mari!La inceput se luptau cu mine dar acum nu mai au putere cum au avut...


LA SFANTA LITURGHIE din 27 ianuarie


Imediat ce a intrat in biserica,bolnava a inceput sa fie muncita de diavoli.O aruncau cu mare manie in toate partile,vrand sa o izbeasca de pamant si de pereti,pentru a nu mai intra in
biserica.Apoi,cand era tinuta la podea de mai multi crestini,demonii au si inceput sa urle cu manie:

Nu ne trebuie trupul,ne trebuie sufletul ei!Dar nu ma lasa Creatorul vostru sa-l iau...Noi avem mare ura pe ea,ca vrea sa se mantuiasca...Credeam ca nu mai scapi,cate ti-am facut azi-noapte...Vai ticaloasa ce rau imi face!Mai taci din gura!Ma ard lacrimile tale!..Nu te mai lupta cu mine!Eu sunt cumplit!..Noi suntem tot iadul asupra ta.Nu vrem sa te pierdem!Sufletul era dat noua...Legat pe toata viata...Nu ne intoarcem fara suflet...Vai de imparatia noastra!Vai de noi!...Cine ne face poftele,sunt ai nostri...Femeile sulemenite(machiate) si femeile in pantaloni sunt papusile iadului...Noi le punem sa faca asta,dar ele nu ne vad.Noi le spunem cu ce sa se infrumuseteze,sa se faca frumoase...Vai de ele...Nu ne chinui Iisuse!...Tu ne-ai ingaduit s-o chinuim!...Ai vazut ca are rabdare!...Eu am zis ca carteste,dar ma biruie...Tu te lauzi cu dreptii Tai!..Ma chinuie...Tu ai stiut inima ei...Eu n-am stiut-o...Ca aurul in foc te-am incercat..Rabdarea ma biruie...Blesteama-l(pe Hristos)!...

Nu vezi ca nu te ajuta?..Pe Domnul vostru sa-l blestemi!..Nu vezi ca ma chinui?..Nu carteste niciodata si ma topeste!..Ticaloasa!..Ma biruie credinta ei...Cum sa n-o chinui?Are atatia bani si nu cheltuie.Cand are bani,ii da pe icoane si carti sfinte...Spune ca nu-i trebuie bani....E proasta ea..Sa se distreze!E tanara!...Cine iubeste banii si averile,sunt robii nostri.Iar robii nostri se duc la hora si la nunti cu lautari si le dam cu biciul peste picioare ca sa sara si mai mult...Ma ineaca tamaia..Ce sa ma fac?ca Judecata e aproape!

Dupa ce sa citit Apostolul si preotul a spus:" Sa ascultam Sfanta Evanghelie.." imediat demonul a strigat din bolnava:

Nu vreau sa asculte!Ca nu-mi place mie!Ma arde pe mine Evanghelia!Nu vreau sa ascult!Eu vreau s-o fac ca sa n-asculte nimic!Scoateti-o afara ca nu vreau sa asculte nimic!Scoateti-o afaraaaa!Nu stiu gandul eu!Nu stiu gandul eu!...

Iar la cuvintele"Pastorul cel bun,sufletul sau isi pune pentru oi.."diavolul a zis din nou:

Al vostru e Pastorul,nu al meu!Pentru mine e vrajmas!..M-a aruncat din cer.. Da , ma tem si eu de El! Ma tem!...Spune-i sa-mi dea carne!Spune-i sa manance carne,nu vede ca moare!Ce mananca numa mere?Nu vezi ca moare?Dati-i carne,sa se intareasca!..Gheorghita imi dadea carne mie!..Mie imi dadea primul!...N-am stiut ca asta nu-mi face voile!..Ca nu veneam in veci in ea!In veci nu-mi trebuia sa intru in ea!Nu te mai lupta cu mine!O sa te chinui pana o sa cada carnea de pe tine! Eu sunt intarit!Am vraji multe in tine!Nu pot sa plec repede!Nu te mai lupta cu mine!Noi suntem multi!Tot iadul suntem asupra ta!Cand vrea un suflet sa se mantuie,tot iadul suntem asupra lui! Noi n-avem treaba cu sectantii! Avem treaba cu ortodocsi crestini!Astia se pot mantui.Ceilalti sunt deja ai nostri!

La cantarea "Doamne miluieste!'' de asemenea,demonii strigau:

Miluiasca-va pe voi,nu pe noi! Miluiasca-va pe voi,nu pe noi! Dute acasa ca moare taica-tu!Dute acasa!Cand o auzi ce e,face infarct si moare!...El nu se duce la Domnul,ca-mi face mie voile(pacate)..N-ai vazut!Il las sa mearga la biserica!Dar dupa aceea ii dau sa bea..Imi face voia mea!...Bautura e duhul iadului!..Cu asta acaparam pe multi crestini la noi!..Ii punem sa omoare la betie...Cate nu-i punem sa faca dupa aceea!..Aoleuuu!..Carteste!
Nu mai zi asa(nu te mai ruga)..Carteste! Nu mai zi asa!Daca as avea putere,acum as zdrobi-o!...Dar nu mai am putere!Mi-a aflat toate viclesugurile!..Nu vezi ca nu ies afara?.. Te omor! Te omor!...N-am mai vazut asa(crestina)!Rar intalnim asa crestini!Rar!..Aoleuuu!...Aaaauuu!

Cand a inceput cantarea Heruvivului,cu glas tare si infricosator,diavolii strigau:

Aaaoleuuuu!...Scoateti-o afara ca ma arde rau!..

Apoi la iesirea preotului cu Sfintele Daruri,imediat diavolii au tipat groaznic:


Ma arde rauuuu!...Nu pot sa Te suport!..Iisuse ma arzi ca focul!..Tu ai biruit iadul!...Nu Te apropia de mine!...Iisuse nu Te apropia de mine!..Al vostru e!..Al meu e vrajmas!..Ne-a aruncat din cer!..Pe mine ma ineaca tamaia...Eu nu pot sa suport tamaia!...Eu suport fumul de tigara!..Aceea e tamaia iadului! Mie aceea imi place!Aceea e tamaia noastra!..

La rostirea Crezului diavolul a zis:

Credeti voi!Vai de noi!..Vai de noi!..N-am stiut ca Domnul vostru lucreaza in taina..N-am stiut!..N-am stiut!..Aoleu ce sa ma fac?..Eu nu mai am nimica scris!... Ce sa ma fac?

In momentul rostirii cuvintelor"sus sa avem inimile",diavolul iarasi raspunde:

Nu toti le aveti!..Nu toti le aveti!...

La incheierea Sfintei Liturghii,diavolul iarasi a continuat sa vorbeasca:

Aproape toata lumea am acaparat-o noi!..Am intrat si-n manastiri noi!Nu haina de monah va mantuie!
Ci inima!..Aoleuuu!..Trebuie sa alerg acum!E sfarsitul aproape!...Nu vrem sa pierdem suflete!...Vrem sa le luam cu noi,sa le chinuim in iad!..Intram in biserici,nu-i lasam pe crestini sa asculte atent slujba,ii punem sa vorbeasca.Ca sa avem ce scrie,sa fie ai nostri..Ce raspuns dam noi acum la "intunecime"?...Ne-am ostenit in zadar atatia ani!..De zece ani m-a trimis Gheorghita. Degeaba m-am ostenit!Degeaba!...

VA URMA...Doamne miluieste pe toti care vor citi si le lumineaza mintea ca sa poata sta impotriva celui rau si sa nu cada in plasa sa cu fel de fel de pacate..Ci sa te Slaveasca pe Tine cu adevarat, stand impotriva celui rau,ca niste robi nevrednici ce suntem .Amin.

AICI VA REDAU CONTINUAREA ...

http://paisiee.blogspot.ro/2013/03/puterea-sfantului-maslu-partea-2.html
Trimiteți un comentariu

Etichete

"Fiţi înţelepţi ca şerpii... " (1) “Hristos a inviat (1) 1 MARTIE (1) 10 MINUNI ALE LUMII...DESPRE CARE NU STIAI (1) 10 sfaturi pentru barbati (1) 100 POVETE ORTODOXE (1) 42 DE SFATURI PENTRU 100 DE ANI (1) ABECEDARUL VIETII DUHOVNICESC (1) ACATIST DE POCĂINŢĂ (folositor pentru pruncii avortaţi) (1) ACATISTE (6) Adormirea Maicii Domnului (1) AICI GASESTI CANTARI DUHOVNICESTI-LITURGICE (2) AICI GASESTI ICOANE CU MAICA DOMNULUI (2) AICI GASESTI INTREBARI SI RASPUNSURI (7) AICI GASESTI SFATURI PENTRU SPOVEDANIE (27) AICI GASESTI VIETILE SFINTILOR (1) AICI UN PROGRAM ORTODOX-24 ORE ORTODOXE (1) ALFABETUL... CREŞTINULUI ORTODOX (1) APA SFINTITA (5) Arsenie Boca (1) Articole Apopei Roxana (2) AU NEVOIE DE AJUTOR (9) Biblia - Cartea vieţii (1) Biblia cea adevărată (3) Biciul lui Dumnezeu (1) Binecuvantare (2) Binecuvântarea părintilor asupra copiilor (1) BISERICI (27) BISERICI TIMISOARA (10) BOBOTEAZA (2) Buna Vestire (2) C a s a s u f l e t u l u i (1) CANONUL ŞI PRAVILA (2) Care sunt şi ce semnificaţie au veşmintele preotilor (1) Cartea cu cele douăsprezece vineri... (1) CĂRTI (1) Căsătoria creştinelor ortodoxe cu musulmani - Capcană periculoasă (1) Când trebuie să mergem la Sfânta Biserică? (2) Ce se intampla cu oamenii care mor nespovediti ? (1) cea mai grea poruncă? (1) CELE 10 PORUNCI (1) CELE SAPTE PĂCATE DE MOARTE (1) Cele trei cete diavolesti (1) CICLUL MENSTRUAL ȘI SLUJBELE BISERICEȘTI (1) CITATE DE INTELEPCIUNE (1) CITATE DIN SFANTA EVANGHELIE (6) Completare la cateheza „O mamă creştin ortodoxă“ (1) Completare la cateheza despre Lumânare (1) COMPORTAREA IN BISERICA (1) Copii si Capcanele iadului (1) CREDINŢA CEA ADEVǍRATǍ (1) CRUCEA – semnul iubirii Lui Hristos pentru oameni (1) CUGETARI SI CITATE ORTODOXE (1) Cum inseala diavolul pe om (2) Cum ne imbracam cand mergem la biserica... (1) CUM SA NE RUGAM (29) CUM SE FACE UN POMELNIC (2) Cum se vede Dumnezeu (1) Cum trebuie sa ne închinăm în biserică (1) CUVANT CATRE CRESTINII ORTODOCSI DESPRE SFANTA TRADITIE (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE SLAVA DEŞARTĂ (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE DESPRE SFANTUL MASLU (1) CUVÂNT CǍTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE P Ă C A T (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE E G O I S M (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE VALENTINE’S DAY (1) Cuvânt către creştinii ortodocşi – Spovedania unui monah din Muntele Athos (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE C U L T U L A D V E N T I S T (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE CULTUL BAPTIST (1) Cuvânt către creştinii ortodocşi despre Diferenţele dintre ortodocşi şi catolici (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE POMENILE SI RUGĂ CIUNILE PENTRU CEI ADORMIŢI (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE S F Â N T A B I S E R I C Ă O R T O D O X Ă (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE SMIRNĂ ŞI TĂMÂIE (2) Cuvânt către creştinii ortodocşi despre ZICERI şi contra ZICERI (1) De ce avem pagube în gospodărie? (1) De ce credinţa ortodoxă este cea adevărată ? (1) DESPRE NECAZURI ŞI SUFERINŢĂ (1) DESPRE CREAŢIONISM ŞI EVOLUŢIONISM (1) DESPRE V E Ş N I C I E (1) Despre cinstirea sfintelor moaște (1) DESPRE P ĂC A T U L B E Ț I E I (1) DESPRE P R O S T I T U Ţ I E (1) Despre prietenie (1) Despre Rugaciunea - Tatal nostru (1) DESPRE A C U P U N C T U R A (1) DESPRE ACTELE CU CIP (1) DESPRE ARTA SI RELIGIE (2) DESPRE ASCULTARE (1) DESPRE ATEISM (2) DESPRE AVORT (6) DESPRE BETIE (1) Despre blândete (1) Despre Blesteme (2) DESPRE BOALA (3) DESPRE BOALĂ SI SUFERINTĂ (2) Despre bunătate (1) DESPRE C R E D I N Ţ Ă (1) DESPRE CAPCANELE PE CARE NI LE INTINDE TELEVIZORUL (1) DESPRE CINSTIREA SFINŢILOR (1) Despre credinta (1) DESPRE CRUCE CANDELE..ICOANE (32) Despre Denii (1) DESPRE DESFRANARE (1) DESPRE DISCOTECĂ (1) Despre droguri (1) Despre Duhul Sfant (1) DESPRE EGOISM (1) DESPRE EUTANASIE (1) Despre Evolutionism (1) DESPRE FEMEIA CRESTINA (1) DESPRE FERICIRE (3) Despre fumat (1) DESPRE GANDURI SI INFRUNTAREA LOR (2) Despre Halloween (3) Despre horoscop . (1) DESPRE INCINERARE (2) DESPRE INGERUL PAZITOR (1) DESPRE INVIDIE SI URA (1) Despre Ispită (2) DESPRE IUBIRE (2) Despre iubirea de aproapele (1) DESPRE JUDECATILE LUI DUMNEZEU (7) DESPRE LACRIMI (1) DESPRE LUMANARI (4) DESPRE MAICA DOMNULUI (6) Despre mama creştin-ortodoxă (1) DESPRE MANDRIE (2) DESPRE MANIE (3) DESPRE MANTUIRE (3) Despre masturbare (1) DESPRE METANII (4) DESPRE MINCIUNA (1) DESPRE MOARTE (6) Despre O.Z.N.-uri (2) DESPRE OMUL FRUMOS..DAN PURIC (1) DESPRE P O C Ă I N Ţ Ă (1) DESPRE PACAT (2) DESPRE PARASTASE (1) DESPRE PATIMILE OMULUI (3) Despre păcat (3) DESPRE PLANSURI (1) DESPRE POCAINTA (2) DESPRE POCĂINTĂ .PREOT IOAN (2) DESPRE POCĂINŢĂ ŞI SPOVEDANIE (2) DESPRE POMENILE SI RUGĂCIUNILE PENTRU CEI ADORMIŢI (1) DESPRE POST (19) DESPRE PREOTUL DUHOVNIC (1) Despre Psaltire (1) Despre puterea Sfintei Cruci (2) Despre Răbdare (1) Despre rugăciune (11) DESPRE SARINDARE (2) DESPRE SECTARI (1) DESPRE SFANTA LITURGHIE (3) DESPRE SFANTA TREIME (1) Despre Sfânta Împărtășanie (2) DESPRE SFINTENIE SI FARMECE (5) DESPRE SFINTI (34) DESPRE SLAVA DESARTA (3) Despre smerenie (4) DESPRE SUFLET (4) DESPRE TAINA MIRUNGERII (1) DESPRE TALISMAN (1) DESPRE TAMAIE (4) DESPRE VALENTINE’S DAY (2) Despre Vâsc (1) DESPRE VEDENII SI DIAVOLI (25) Despre Virtute (3) Despre vise (1) DESPRE VRAJI (4) DESPRE YOGA ŞI REÎNCARNARE (2) Destăinuirea unei doctoriţe (1) DIN INVATATURILE PARINTELUI IACOB IONESCU (1) DIN SFATURILE PARINTELUI IOAN (60) DIVERSE (4) Dovada de la IERUSALIM pe care CRESTINISMUL o astepta de 2000 de ani! (1) DRUMUL SUFLETULUI DUPA MOARTE (19) DUCEŢI-VĂ ŞI VĂ ARĂTAŢI PREOŢILOR (Luca 17: 14) (1) Duminica dinaintea inaltarii sfintei cruci (1) Duminica Samaricencei (1) Dumnezeu nu ne vindecă întotdeauna trupul? (1) DUMNEZEU ŞI OMUL (1) Eu nu ştiu Doamne (1) FALSII STAPANI (1) FAMILIA (1) FEMEIA CANANEIANCA (1) FERICIRILE (9) FLORIILE (3) FLORILE LA ICOANE (2) GANDURI PENTRU ZILELE CE VIN (1) Grija fata de suflet(Sfantul Ioan Gura de Aur) (3) HRANA PENTRU SUFLET (1) ICOANE FACATOARE DE MINUNI (3) ICOANE SI INGERASI (1) Ieromonahul Savatie Baştovoi (1) Iertarea aproapelui (1) INĂLTAREA SFINTEI CRUCI (2) INCINERARE SAU INHUMARE (1) INTERVIURI (2) INTERZIS...FEMEILOR ! (1) INVATATURA ORTODOXA (2) INVATATURĂ DE CREDINTA CRESTIN ORTODOXA - Ce sunt îngerii? (1) INVATATURI CRESTINE (133) INVATATURI CRESTINE SPUSE DE SFINTII PARINTI (1) INVĂTĂTURA DE CREDINTA CRESTIN ORTODOXĂ (1) INVĂTĂTURĂ DE CREDINTA CRESTIN ORTODOXĂ (1) INVĂTĂTURĂ DE CREDINTĂ ORTODOXĂ - CE ESTE SFÂNTA SCRIPTURĂ (1) ISTORIOARE DUHOVNICESTI (2) Iubim câinele şi uităm pe Dumnezeu??? (1) Izvorul Tămăduirii (2) ÎN FIECARE DUMINICĂ SĂ MERGEM LA SFÂNTA BISERICĂ (2) Îndemnurile Maicii Pelagheia din Reazan (1) ÎNFRICOȘĂTORUL CEAS AL MORȚII ȘI VIAȚA DUPĂ MOARTE (1) Întrebări şi răspunsuri din credinţa creştin ortodoxă şi din Noul Testament (1) ÎNVĂTĂTURI CORECTE ŞI ÎNVĂŢĂTURI GREŞITE DESPRE SĂRBĂTORI (1) Învăţătura de credinţă creştină ortodoxă (1) Învăţătură despre icoana Sfintei Treimi (1) Învăţături ortodoxe şi greșeli sau superstiții băbești despre naştere şi Taina Sfântului Botez (1) Învăţături patristice (2) La ce foloseşte rugăciunea neîncetată? (1) LITURGHIA CATEHUMENILOR (1) Maica Gavrilia Papaiannis (1) MANASTIRI (16) Maxime si cugetari crestine (1) Mândria spirituală (1) MESAJE DIN APOCALIPSA (2) Miercurea Patimilor (2) MILĂ SI MILOSTENIE (2) MILOSTENIE (7) MINUNEA DE LA SFANTUL MORMANT (2) Minunea Taborică (1) MINUNI (17) MINUNI CU IISUS HRISTOS (2) MINUNI DIN ZILELE NOASTRE (5) MIR DE NARD AUTENTIC IN ROMANIA (1) Motive şi simboluri: Ciocanul (1) MUZICA ORTODOXA (1) Nașterea Domnului (Crăciunul) (4) NEINTELEGERILE VIETII...DRUMUL SPRE SINUCIDERE (1) O ISTORIOARA CU O VEDENIE FALSA (1) OAMENI CU CARE NE MANDRIM (1) OBICEIURI DE SFINTELE PASTE (9) Oile şi caprele (1) ORTODOX (1) PACAT SAU NU? (4) PARACLISUL MAICII DOMNULUI (1) PARASTASELE SI FOLOSUL LOR (1) PARINTELE ARHIMANDRIT JUSTIN PARVU (1) PARINTELE IOSIF TRIPA (1) PARINTELE IUSTIN PARVU (2) Parintele Proclu (1) PAROHIA VIILE TIMISOARA (1) PĂRINTELE ARSENIE PAPACIOC ŞI PROCLU NICĂU DESPRE JUDECAREA PREOŢILOR (1) Părintele Calistrat (1) păzitorul vieţii (1) Pedeapsa (1) Pelerinaj Israel 2017 (2) Pentru cei ce nu pot avea copii (1) Pentru scaparea de demoni (1) Peştera celor veşnic osândiţi (1) PILDA (2) PILDE (310) PILDE CRESTINE (36) Pilde pentru suflet (13) POEZII (88) Poezii - preot Ioan (11) POEZII CU CAMELIA CRISTEA (2) Poezii cu Eliana Popa (13) POEZII CU MOS CRACIUN (2) Poezii cu Preot Ion Predescu (1) Poezii Daniela (1) Poezii de COSTEL URSU (2) Poezii de Daniela Florentina Luncan (1) Poezii de Horatiu Stoica (1) Poezii de Preot Sorin Croitoru (31) Poezii de Sf. Ioan Iacob Hozevitul (2) Poezii Horatiu Stoica (1) Poezii pentru Dumnezeu (6) POGORAREA SFANTULUI DUH (1) Poiezii de Traian Dorz (1) POIEZIOARE (1) Pomelnicul - cum trebuie scris şi care e rostul său (1) POMENI SI SARINDARE (2) Pomenirea celor 40 000 de mucenici (1) Pomenirea celor adormiti (1) POMENIREA MORTILOR (2) Povara Crucii (1) POVESTIRI DIN PATERIC (1) POVESTITE DE SFINTI (10) PREOT GEORGE ISTODOR (9) Preot Ilarion Argatu (1) PREOT IOAN (15) PREOTUL DUHOVNIC (2) PREVIZIUNI ALE SFINTILOR (5) PROFETII (1) Prohodul Adormirii Maicii Domnului (2) PROOROCUL MOISE (1) PSALMI. (2) Psalmul 69 (1) PSIHOLOGIE CRESTINA (1) PUTEREA SFINTEI CRUCI (2) PUTEREA CUVANTULUI (1) PUTEREA RUGACIUNII (22) Răspuns înţelept (1) RUGA LA CEAS DE SEARA : (1) RUGACIUNE pe Muntele Maslinilor LA LOCUL INALTARII DOMNULUI (1) Rugaciune pentru dobandirea de prunci (1) Rugaciune pentru izbavire de boala (1) Rugaciune pentru pogorarea Sfantului Duh (2) RUGACIUNEA DE MULTUMIRE (2) RUGACIUNEA LUMANARILOR APRINSE. (1) Rugaciunea Parintelui Arsenie Boca (1) RUGACIUNI (87) RUGACIUNI LA INTRAREA IN BISERICA (1) Rugăciune (13) RUGĂCIUNE LA PSALM (1) Rugăciune pentru bolnavi (1) Rugăciune pentru toti binefăcători si miluitori mei (1) Rugăciunea de dimineaţă Sfântului Grigorie Palama (1) Rugăciunea către Sfântul înger (1) Rugăciunea minții (1) RUGĂCIUNEA PREASFINŢITULUI EREMEI CĂTRE SFÂNTUL MARE MUCENIC PANTELIMON (1) Rugăciuni către domnul nostru Iisus Hristos (3) Rusaliile (3) SAITURI IMPORTANTE (1) Sãptãmâna Patimilor (1) SARBATORI (23) SATANISMUL ÎN MUZICA ROCK (1) Să nu-i mai judecăm pe preoţi!!! (2) Să-i mulţumim lui Dumnezeu pentru toate (1) Săptămâna Patimilor (1) Schimbarea la Față a Domnului nostru Iisus Hristos (6 august) (2) Sclavia modernă (1) SCURTE REGULI PENTRU O VIAŢĂ CUCERNICĂ LA UN CREŞTIN ORTODOX (1) Secta Desancăi Nicolai din Arad (1) SF DIMITRIE (1) sfa (1) Sfantul Antim Ivireanu (1) SFANTUL MASLU (4) Sfantul Teodor (1) SFANTUL VASILE CEL MARE (1) SFATURI CATRE CRESTINII ORTODOCSI (7) SFATURI DE LA PARINTELE IOAN (27) SFATURI DESPRE IERTARE (3) SFATURI DUHOVNICESTI (97) Sfaturi duhovniceşti (12) SFATURI ORTODOXE (2) SFATURI PENTRU PARINTI (1) SFATURILE LUI VALERIU POPA (1) Sfânta Treime (1) Sfinte sărbători (1) Sfintele Paste. (1) SFINTELE TAINE (1) SFINTI (1) Sfintirea uleiului (1) SFINŢII PATRUZECI DE MUCENICI DIN SEVASTIA. (1) SMERENIA (1) Smerenia ş i semnele smereniei (1) SPUSE DE PARINTELE STANILOAIE (1) SPUSE DE SFINTII PARINTI (69) Statornicia în credinţă (1) STATUS DESPRE VIATA (1) Sufletul copilului : sincer şi curat....! (1) SUPERSTITII (3) TAINA NUNTII (1) TAINA SFINTEI SPOVEDANII (5) Toaca si clopotul (1) TRADITII (1) TROITA comoară a culturii arhaice româneşti (1) Un preot la "Filmul blestemat" 20 mai 2006 (1) Urare de Anul Nou (2) URCUŞUL DUHOVNICESC .Arhimandritul Teofil Paraian (1) Versuri de Horațiu Stoica (3) VESTIMENTAȚIA FEMEII ÎN BISERICĂ (1) VIATA DUPA MOARTE (7) VINDECARI HARICE BOALA SI MOARTEA (2) Zamislirea Sfantului Ioan Botezatorul (1) ZĂMISLIREA MAICII DOMNULUI DE CĂTRE SFÂNTA ANA (1)

c3

cod

Postări populare

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.