BINECUVANTARE si SFAT

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...


   Bucuria mea, ma rog lui Dumnezeu si Maicii Domnului si tuturor Sfintilor sa-ti  binecuvanteze ziua de astazi si saptamana care tocmai a inceput. Sa ai pace in suflet si spor in tot ce vei face, dar te rog sa citesti cu atentie si sa-ti intiparesti in suflet aceste cuvinte de invatatura ale Sfantului Paisie Aghioritul: "Dumnezeu ingaduie ca omul sa treaca prin diferite incercari, boli, pagube si altele de acest fel, iar de la oamenii din jurul lui sa primeasca DEFAIMARI, OCARI si NEDREPTATI. Pe toate acestea trebuie sa le primim CU RABDARE, FARA SUPARARE, CA PE O BINECUVANTARE si sa spunem in gand: ASA-MI TREBUIE PENTRU PACATELE MELE. Cand suntem nedretatiti de cineva, trebuie sa ne bucuram si sa-l consideram pe unul ca acesta UN MARE BINEFACATOR, stiind ca toate sunt ingaduite de Dumnezeu, fiindca: PACATELE SE IARTA (prin spovedanie) dar, SE ISPASESC (prin suferinta). Sa nu avem incredere in noi insine. Increderea in sine, impiedica venirea in noi a Duhului Sfant. Incredere deplina sa avem doar in Dumnezeu. Sa le incredintam pe toate lui Dumnezeu: DOAMNE PRECUM VREI SI PRECUM STII MILUIESTE si El ne va ajuta". Amin.
                                                                                                                  Preot Ioan.
Trimiteți un comentariu

a

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare