SFAT DUHOVNICESC: SA DAI SLAVA LUI DUMNEZEU, PENTRU TOATE!

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...


   Bucuria mea, te sfatuiesc ca ori de cate ori incepi o treaba, sa zici intotdeauna: 

BINECUVANTEAZA DOAMNE, LUCRUL MAINILOR MELE si daca apuc pe o cale gresita, sa ma indrepti Tu, pe cea buna! Cand sfarsesti lucru tau, adu-ti aminte si zi nu numai cu limba, ci din tot sufletul tau: SLAVA TIE, DOAMNE, SLAVA TIE, PENTRU TOT SI PENTRU TOATE! Daca scoate capul vreo patima, daca simti ca te coplesesc ispitele, tu sa ridici ochii catre cer si sa zici, din toata inima: MANTUIESTE-MA, DOAMNE, CA PIER!

“Dintru adancuri am strigat catre Tine, Doamne; Doamne, auzi glasul meu” (Psalmul 129:1). Atunci cand vine intuneric in suflet si ganduri care te tulbura, sa te rogi asa: “SCOATE DIN TEMNITA SUFLETUL MEU, ca sa laude numele Tau, Doamne” (Psalm 141:7). Daca te trage pacatul spre nedreptate, tu roaga-te asa: “Arata-mi calea pe care voi merge, ca la Tine am ridicat sufletul meu!” (Psalm 142:8).
 Cand te mustra constiinta, iar pacatele te apasa si te trag spre deznadejde, atunci, striga cu glasul vamesului: DUMNEZEULE, MILOSTIV FII MIE, PACATOSULUI! Sau, pur si simplu DOAMNE, MANTUIESTE-MA! NASCATOARE DE DUMNEZEU, MILUIESTE-MA! INGERE CEL SFANT AL LUI DUMNEZEU, APARA-MA! 

Aceste rugaciuni, sa le rostesti din toata inima ta, si apoi, sa zici: “Iubi-Te-voi, Doamne, vartutea mea, Domnul este intarirea mea si scaparea mea si Izbavitorul meu!” (Psalm 17:1), SLAVA LUI DUMNEZEU, PENTRU TOATE! Amin si Aliluia!
                                                                                                                     Preot Ioan 🛎.

Niciun comentariu:

a

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare