Dacă faci bine celor ce-ti fac bine,n-ai facut nimic


BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...


             Dacă faci bine celor ce-ti fac bine,n-ai facut nimic,dar daca il binecuvantezi pe cel ce te blesteama,sau te uraste,ingramadesti CARBUNI APRINSI pe capul celui care uraste,BINECUVANTANDU-L.
Cum doreste Dumnezeu sa tratam pe dusmanii nostri?"Ascultati cu totii!Iubiti-va dusmanii!Faceti bine celor ce va urasc!Rugati-va pentru fericirea celor ce va blesteama;implorati binecuvantarea lui Dumnezeu,peste cei care va lovesc!(Luca 6:27-36)
Credeti ca meritati laude doar pentru ca-i iubiti pe cei care va iubesc?  Chiar si cei fara nici un Dumnezeu fac asa!  Si daca faceti bine doar acelora care va fac bine-credeti ca e mare isprava?
Pana si pacatosii procedeaza la fel.  Iar daca imprumutati bani numai celor care vi-i inapoiaza,ce bine mai e si acesta?
Chiar si ultimii oameni vor imprumuta celor de felul lor,cand stiu ca-i vor primi inapoi.
Iubiti-va dusmanii! Faceti-le bine! Dati-le cu imprumut,si nu va nelinistiti la gandul ca nu vor plati. Atunci rasplata voastra din ceruri va fi mare,si veti proceda ca niste fii ai lui Dumnezeu,caci El este bun si cu cei nerecunoscatori si cu cei foarte rai.Dusmanul trebuie tratat onorabil:"Cu dusmanul tau sa cazi degraba la invoiala,inainte de a fi prea tarziu,altfel el te va tira la judecata si vei fi aruncat in celula datornicului"(Matei 5:25).
 Este scris in Biblie: 
"Nu te bucura de caderea vrajmasului tau si sa nu ti se veseleasca inima cand se poticneste el,ca nu cumva Domnul sa vada,sa nu-I placa,si sa-Si intoarca mania de la el"(Proverbe 24:17-18),"Ci mai degraba,da-i sa manance dusmanului tau,daca-i este foame.
Daca-i este sete,da-i sa bea ceva,si astfel VEI GRĂMADI CĂRBUNI APRINSI PE CAPUL SĂU"(Romani 12-20,cu alte cuvinte,ii va fi rusine de de ce ti-a facut!

-

Niciun comentariu:

a

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare