ECOUL VIETII...

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...

   Bucuria mea, sa stii ca iubirea fata de aproapele, trebuie sa fie continua ca și curentul electric, daca vrem sa aduca lumina in viata noastra. Ce folos ai, daca astazi, iubesti pe aproapele tau si-l ajuti, iar maine il vorbesti de rau? Ce folos ai, daca stai la masă cu el si dupa ce a plecat il clevetesti, il judeci si te bucuri de slabiciunile lui. Sa nu uiti ca iubirea fata de aproapele nu este un lucru usor. De la A ZICE CĂ IUBESTI PE APROAPELE TĂU si pana la A IUBI SI A FACE BINELE, este UN DRUM LUNG SI GREU. Aflandu-se in excursie pe munte, o tanara familie a poposit intr-o cabana asezata intre munti. Baiatul cel mic, dupa ce s-a certat cu fratele sau, s-a dus in spatele cabanei si a strigat de ciuda: Te urasc! Dar, imediat ecoul i-a raspuns, ca un glas puternic: Te urasc! Te urasc! Te urasc!.. Copilul  s-a speriat si a alergat în cabana, spunandu-i tatalui ca afara cineva strigat la el ca-l uraste. Au mers impreuna la acel loc si tatal i-a spus: Fiule, spune-i tu ca-l iubești. Copilul a strigat: Te iubesc! Si indata ecoul i-a raspuns: Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc!... Atunci, tatal i-a spus: Tine minte copilul meu, ca asa este si in viata. Daca esti om rau, numai rautate vei intalni, dar, daca esti om bun si te porti frumos cu ceilalti, atunci doar dragoste vei gasi la tot pasul. Si chiar daca nu vei fi iubit totdeauna de catre oameni, in schimb dragostea lui Dumnezeu va fi mereu cu tine. Si te mai rog sa nu uiti un lucru: Ce rost are sa spunem: Te iubesc, Doamne!, daca nu facem nimic pentru ai dovedi iubirea noastra. Avem datoria sa-i iubim pe toti, fara sa indraznim sa cerem altora sa ne iubeasca. Amin și Aliluia!
              Preot Ioan 🛎.
Trimiteți un comentariu

a

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare