LIBERTATE DA! Libertinaj nu!

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...


   Bucuria mea, ma rog lui Dumnezeu sa-ti dea SMERENIE si BLANDETE, fiindca doar asa vei afla odihna sufletului tau. In lipsa lor, sufletul tau va fi TULBURAT. Fara smerenie, nici-un om, nici chiar vre-un Inger nu poate sta inaintea Fetei Lui Dumnezeu, a Carui smerenie vesnica si absoluta, este de necuprins. Smerenia lui Hristos ne deschide calea catre marea virtute a iubirii, iar omul este purtat spre ea de Duhul Sfant, asemeni unui roib, manat de Insusi Dumnezeu. "Caci drumurile lui Dumnezeu, fie ca merg spre linistea din Emaus, fie ca urca spre chinurile Golgotei, se termina intotdeauna si neindoielnic in Rai" (Sfantul inchisorilor - Valeriu Gafencu). 
Si atunci, ne putem ruga asa: Doamne, Dumnezeul meu, te rog sa-mi dai ROBIA CARE ELIBEREAZA SUFLETUL (implinirea celor 10 Porunci dumnezeisti) si ia-mi libertatea care-mi robeste sufletul (libertinajul dat de duhul lumii, altfel spus libertatea gresit inteleasa).

                                                        Ce inseamnă libertinaj? Iată:  

  Dumnezeu i-a dat VIATA, insa omul a legalizat AVORTUL! Dumnezeu i-a dat INTELEPCIUNE, iar omul a inventat ARMELE! Dumnezeu i-a dat SĂNĂTATE, insa omul SE DROGHEAZA, BEA, FUMEAZA...! Dumnezeu i-a dat FRUMUSETE, iar omul se lauda cu PROSTITUTIA! Dumnezeu i-a dat PUTERE, insa omul lauda VIOLENTA! Dumnezeu i-a dat DRAGOSTE, numai ca omul si-a umplut inima cu URA! Dumnezeu i-a dat pe FIUL  SAU, iar omul (nemultumitor si nerecunoscator) si-a uitat si sufletul sau, si pe DUMNEZEU!

   Bucuria mea, dupa toate acestea, tot el, OMUL, ridica privirea sfidator spre Dumnezeu si ii cere socoteala: "DE CE DOAMNE INGĂDUI: bolile, razboaiele, violurile, agresiunile, sinuciderea, crimele...?

 RĂSPUNSUL MEU: Asa ne trebuie pentru pacatele noastre. Doamne, iti multumim ca ne-ai dat atat de putin sa suferim, fiindca meritam mult mai mult! Amin si Aliluia!

                                                                                                                 Preot Ioan 🛎.

Niciun comentariu:

a

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare