C4

8 invataturi crestine de mare efect
Cotrobaind adanc in cotloanele blasfemiei numite Internet am reusit sa strangem o colectie impresionanta de invataturi crestine (opt), mai mult sau mai putin serioase, de care probabil nu stiati:
1. Orice alta religie in afara de crestinism este o erezie - Prin definitie crestinismul este singura religie adevarata de pe planeta, toate celelalte religii nefiind altceva decat plagiaturi, paganisme sau erezii spurcate. De asemenea, asa cum s-a dovedit de-a lungul vreacurilor sustinatorii oricarei alte religii trebuie trecuti prin foc si spada in cazul in care nu se convertesc.
2. Harry Potter este o unealta a diavolului - Dincolo de latura sa copilaroasa de orfan care joaca vajthatz cu prietenii sai minori, Harry Potter controleaza mintile copiilor din intreaga lume incitandu-i la acte de magie dar si alte nemernicii dezgustatoare care dau impresia de realism exagerat. Printre ele numaram zburatul pe matura, lupta cu dragonii si teleportarea.
3. Horoscopul este o tentativa a diavolului de a ne amagi - Cineva trebuie sa le deschida ochii oamenilor si sa le spuna raspicat ca horoscopul nu se intemeiaza pe fapte reale ci este doar un viclesug al unor asa-zisi magi. Acel cineva este biserica iar oamenii ar trebui sa stie ca uneori horoscopul nici nu se indeplineste!
4. Locul femeii este la cratita - Fundamentul acestei invataturi este evident. Orice femeie care se indeparteaza mai mult de trei metri de cratita, sau mai rau, merge la serviciu, este in pericol de a cadea oricand in pacatul preacurviei. De asemenea femeia provine din coasta lui Adam, de aceea nu trebuie sa comenteze cand barbatul se uita la meciurile din divizia C si trebuie sa toarce si sa teasa pentru ca stiinta este apanajul barbatului.
5. Mihaela Tatu indeamna la perversiuni - La fel ca si alte vedete de teapa ei si chiar mai josnice, Mihaela Tatu este un mesager al intunericului care folosind inventia satanica numita televizor ii atrage pe tineri in caile ei necurate. In primul rand folosindu-se de farmecele ei feminine de nerezistat Mihaela Tatu ii atrage pe barbati in pacatul fanteziei erotice iar in al doilea rand ea ii indeamna atat pe barbati cat si pe femei sa comita perversiuni greu de imaginat.
6. Muzica Rock and Roll este primul pas spre Satanism - Este de notorietate faptul ca Satan insusi vorbeste prin intermediul muzicii Rock&Roll, obligandu-i pe tineri prin ritmuri vodoo africane, sa se drogheze, sa bea si sa faca sex. De mentionat faptul ca inainte de rock&roll tinerii erau crestini practicanti si nu aveau nicio intentie sa pacatuaiasca. O dovada vie a satanismului in Rock&Roll este ereticul Freddy Mercury pedepsit pentru homosexualitatea sa, dar si cantaretii barbari de la Kiss carora creatorul le-a patat chipurile pe vechi in moduri monstruoase. Un contra-exemplu este Stefan Banica Junior care inca mai poate fi salvat.
7. Pacatul fotografiei - Fotografia nu este ceva natural iar biblia nu pomeneste nimic de asemenea viclesug. De aceea fotografia nu poate fi privita decat o arma a Satanei care doreste sa le fure sufletele muritorilor pentru a le inrobi in albumul lui foto de pe internet.
8. Pacatul platfusului si al miopiei - Niciodata creatorul nu ar fi permis unei creatii de-a sa, sa se nasca altfel decat perfecta. De accea toti bolnavii de platfus nu sunt altceva decat semne ale pacatului ei platind cu incapacitatea de a face armata caile mincinoase pe care au apucat-o.
Trimiteți un comentariu

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare