RUGĂCIUNEA DIN TIMPUL NOPTII

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...


RUGĂCIUNEA DIN TIMPUL NOPTII ESTE DE AUR🙏
Obisnuieste-te sa te trezesti la rugaciune in timpul noptii.

Rugaciunea din timpul zilei este de argint si e dusa la Dumnezeu de catre sfintii ingeri,insa cea mai puternica rugaciune,este cea din timpul noptii.
Ea se numeste de aur,fiindca atunci cerurile sunt deschise,iar rugaciunea ajunge la Dumnezeu direct,fara nici o mijlocire.
Caci asa cum vrajile si farmecele au cea mai mare putere in timul noptii,tot asa,rugaciunea are o putere foarte mare si este o jertfa bine placuta inaintea lui Dumnezeu,tocmai pentru faptul ca faci osteneala sa te trezesti in miez de noapte
.Noaptea,mintea este limpede si detasata de orice grija din timpul zilei,iar rugaciunea ta va fi curata.
Roaga-te pentru iertarea pacatelor,fa metanii cat poti,plangi,caci diavolii sunt ingroziti de oamenii care-si plang pacatele si pun hotarare,de nu mai pacatui.Metaniile sunt ca o sabie,care taie si scot pacatele,lacrimile le spala,iar rugaciunea umple de virtuti.

Fereste-te sa lucrezi Duminica,pentru ca banii castigati ti se vor fura,sau ii vei pierde,sau ii vei da pe medicamente,pentru ca si tu ai furat Ziua Domnului.Fereste-te sa judeci pe cel ce l-ai vazut gresind,caci vei ajunge sa cazi,exact in aceleasi pacate,
Nu iubi somnul,desfatarea,mandria,imbuibarea cu mancaruri,caci acestea sunt cauzele,care pornesc in tine razboiul curvei.

Nu lega prietenii cu oameni viciosi,caci vei ajunge sa inoti in aceeasi mocirla in care inoata si ei.Fereste-te de prietenia cu lumea cea necredincioasa,care este vrajmasie cu Dumnezeu.

Sa nu treaca ziua si sa fii certat cu cineva,caci nici o rugaciune nu-ti va mai fi primita,pana nu te impaci si-ti ceri iertare.

Diavolul nu-ti cunoaste gandul,insa te ispiteste acolo unde stie ca ai slabiciune.El pune in undita,exact rama cu care stie ca te prinde(de exemplu:nu te ispiteste cu patima betiei,daca stie ca nu-ti place bautura si ca nu te poate dobori,ci cu patima de care stie ca esti tu stapanit).

Fii model in lume,astfel incat oamenii,sa aibe ce invata de la tine si sa te pomeneasca in rugaciunile lor.Cu tine,Dumnezeu poate judeca lumea.

La Judecata,cand Dumnezeu ii va intreba pe ceilalti care au trait langa tine,de ce nu au facut si ei fapte bune,de ce nu au mers la Biserica,nu s-au spovedit,nu s-au impartasit,te va pune pe tine ca martor,si le va spune:"Dar el cum a putut,el cum a stiut?",altminteri si altii pot fi de marturie pentru tine,la judecata de Apoi.

Niciun comentariu:

a

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare