Sărutul ingerilor...

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...


Putin stiu, ca in momentul cand Domnul Iisus Hristos a fost coborat de pe Sfanta Cruce pentru a fi infasurat in giulgiu si pus in mormant, pe cer a aparut un nor in forma de disc mare, in culorile curcubeului, care raspandea o lumina calda si difuza.Acest nor s-a asezat deasupra gropii, iar din el vibra o melodie armonioasa ca un ecou indepartat iar voci ingeresti cantau,,Osana "!
Dar cea mai sfasietoare scena, povesteste Sotirios Crotos, unul dintre cei saptezeci de ucenici ce l-au însoțit pe Domnul , s-a petrecut in momentul cand Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu s-a apropiat de trupul Fiului ei : ,,Mama Lui s-a apropiat, a ingenuncheat, si noi odata cu ea.Ma uitam la ea, o adevarata Maica a durerii.Cata smerenie, supunere si ascultare la voia lui Dumnezeu, si in acelasi timp cata decenta, demnitate si noblete de regina, in imensa ei durere ! Sufletul ei plangea.Plansul sufletului nu se manifesta material, nu sunt lacrimi, nici bocet, nici geamat, dar este asa de puternic si de cumplit, ca-ti spinteca inima in doua .
Ea a bagat mana peste giulgiu, pe la ceafa, si I-a ridicat putin capul.S-a aplecat si a atins obrazul ei de-al Lui. I-A DAT SARUTUL SUFLETULUI ! 


Sarutul trupului se face obisnuit pe buze.Sarutul sufletului este pura atingere de la obraz la obraz, ESTE SARUTUL INGERILOR IN CER .I-a pus capul la loc si s-a retras in coltul stang al gropii, langa Ioan ."

Eliana Popa

Niciun comentariu:

a

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare