Căsătoria creştinelor ortodoxe cu musulmani - Capcană periculoasă

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...     - Era o zi foarte frumoasă şi caldă. Împreună cu nişte colege de facultate am hotărât să mergem la o îngheţată şi, în acelaşi timp, să mai discutăm. Zis şi făcut, în câteva minute eram la cafenea cu îngheţatele pe masă şi în toiul discuţiei. Între timp, am simţit nişte priviri foarte insistente spre noi. Doi cetăţeni de naţionalitate arabă nu se opreau să ne privească, în speranţa că le vom atrage într-un final atenţia. După ceva timp am observat că de masa lor s-a apropiat o domnişoară. Şi-a sărutat prietenii, însă aceştia nu prea erau încântaţi de venirea fetei. Mesele noastre erau destul de aproape ca să putem auzi discuţia lor. Unul din bărbaţi vorbea foarte frumos, în limba română, doar cu mici scăpări: „Ţi-am spus să vii după ore, de ce ai venit acum?“. „Deja ne întâlnim mai spre seară, mai ai vreo prietenă, să-ţi aduci şi o prietenă cu tine!“ Fata a plecat imediat ruşinată, dar totuşi veselă.  
         La început nu am atras multă atenţie cazului, însă în scurt timp, în cafenea au intrat alte două domnişoare, iar în întâmpinarea lor vine un alt bărbat, spre mirarea mea din nou un arab. „Salut, am venit cu prietena mea, aceasta este Mariana“, a rostit încântată una din fete. Bărbatul a sărutat-o şi le-a invitat la masa unde stătea.        Nu ne-a luat prea mult timp ca să înţelegem strategia oaspeţilor arabi, dorinţa este clară fete, fete, fete. 
       Astăzi parcă nu-i nimic grav, fete la braţ cu arabi vezi tot mai des pe străzile oraşului. Pentru majoritatea din ele, se pare că este la modă să ai un prieten din străinătate, cu bani în portmoneu, îmbrăcat bine şi care te invită la restaurant. Deja ai cu ce te lăuda: „Eu am prieten arab“, care imediat se asociază cu „un prieten foarte bănos“. Ţi se pare că este îndrăgostit până peste urechi, vă veţi căsători, şi veţi trăi în bogăţie, iar tu scăldată în aur, etc. Cu părere de rău prea puţine fete ajung să realizeze capcana în care sunt atrase. 
       Ce sunt căsătoriile basarabencelor, româncelor, europencelor cu arabi: fericire, interes, un joc, sau o cursă? Dar oare este cu adevărat fericire ceea ce trăiesc? Din păcate am întâlnit fete care şi-au ruinat întreaga viaţă, crezând o minciună, crezând că religia nu contează, contează să fii om, dar cum rămâne cu diferenţele religioase, tradiţionale şi morale. 
       Vreau să încep cu asocierea greşită a arabilor musulmani cu bunăstarea materială. Dacă este să vorbim despre cei care vin să înveţe în Republica Moldova atunci iată ce mi-a spus o bună prietenă arabă, dar care este creştină nu musulmană:
     Majoritatea băieţilor care aici par foarte înstăriţi de fapt la ei acasă trăiesc mult mai modest. Părinţii lor, ştiind că sunt într-o ţară străină se străduiesc şi depun tot efortul ca ei să fie aici cât mai aprovizioanaţi fapt pe care ei îl folosesc deja cum vor ei. La rândul meu, am asociat arabii cu bogăţie, dar când am fost în Italia şi am văzut refugiaţii arabi, marocani, etc, am rămas surprinsă de cât de diferiţi sunt ei de cei care vin pe meleagurile noastre. La acest punct vreau să împărtăşesc cu voi un articol interesant pe care l-am citit Love Jihad care la fel este o buna abordare la subiectul acesta. Deci, dacă bogăţia este un lucru care te atrage la persoana arabă “iubită” atunci să ştii că poţi cădea în capcană.
       Realitatea este cu totul alta, foarte diferită de visul imaginat. În primul rând, fiecare cetăţean din ţările musulmane venit la studii în Europa, deja are cel puţin o soţie în ţara de baştină sau este logodit. Aceasta este o lege impusă de familia lor şi excepţii nu există. 
     În al doilea rând, dragostea înflăcărată durează doar până la prima relaţie sexuală, până la o altă moldoveancă cu fustă scurtă şi priviri ademenitoare. În mare parte, este o farsă, o manipulare religioasă ascunsă. Cunosc cazuri când femei din Moldova s-au căsătorit cu bărbaţi de origine arabă, iar dacă nu doreau să accepte islamul totul se termina în divorţ (adică dacă nu se lepădau de Iisus Hristos în numele căruia s-au botezat şi să nu mai creadă în Sfânta Treime ci DOAR ÎN ALLAH, ADICĂ DUMNEZEU-TATĂL. Iar Iisus Hristos spune: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl (Iehova) decât prin Mine“). La fel am auzit alte cazuri, care după ce s-au căsătorit cu arabi şi au plecat la ei acasă peste hotare, erau transformate în roabe, nici vorbă de cămin fericit, dragoste sau afecţiune. 
         De fapt, musulmanii ştiu foarte bine cum să vorbească şi să ademenească fetele basarabence. Dacă totuşi nu este căsătorit, în momentul în care se întoarce în ţară este impus să se căsătorească cu o femeie de religie musulmană, pentru că în conformitate cu religia islamică, femeile străine sunt considerate păgâne, necurate. Aceasta nu este pur şi simplu istoria unui roman sau telenovelă. Pentru ei legea este lege iar tradiţia nu se schimbă, regulile în familie le dictează părinţii, cuvântul lor are mare greutate. Dar ce să vorbim noi şi să căutăm, privind la româncele şi moldovencele căsătorite cu musulmani aţi observat vreodată vreun zâmbet? Personal nu le mai văd fericite ca mai înainte. Au crezut că vor fi fericite, apreciate, iubite aşa cum li s-a promis sau cum au văzut prin filme. 
       Fericirea adevărată, însă, nu o capeţi având avuţii, având un prieten bogat, sau având un fel de religie. Este adevărat că de multe ori ne vine să discernem ce este bine şi ce nu, ce ne este de folos şi ce nu. Un lucru rămâne sigur, fericirea adevărată o putem găsi numai prin credinţa în Domnul Iisus Hristos, care a spus: „Ferice de cel ce rabdă ispita. Căci după ce a fost găsit bun, va primi cununa vieţii, pe care a făgăduit-o Dumnezeu celor ce-l iubesc “ .      Dacă ar cunoaşte adevărul fetele noastre, ar fi libere să aleagă corect în vieţile lor şi să reziste ispitelor din jurul lor.
     Sunt un preot creştin ortodox şi te rog mult să vezi saitul acesta: 
http://www.myspace.com/video/comunitatea-crestinilor- ortodocsi/diferente-intre-iisus-hristos-si-profetul-mohammed- tradus/50386503

                     Diferenţele dintre Iisus Hristos şi Mohammed: 


      Nu e nimic tendenţios, prezint doar realitatea extrasă din Biblie şi Coran:
 ► Iisus Hristos s-a născut din fecioară (acceptat şi de Coran). 
Mohammed s-a născut ca un om normal, prin păcat. 
Iisus Hristos nu a avut niciun păcat (acceptat şi de Coran).
 ► Mohammed a fost plin de păcate (după Coran).
 ► Iisus Hristos nu a fost niciodată căsătorit. 
Mohammed a avut peste 20 de soţii. 
Iisus Hristos nu a făcut nimic rău nici măcar unui animal.
 ► Mohammed a violat fetele pe care le prindea ca pradă, a omorât şi a spus că aceste lucruri sunt acceptate în faţa lui Dumnezeu. 
Iisus Hristos a murit pentru noi pe cruce, în chinuri, a murit şi a înviat înălţându-se la cer (după Biblie) sau a fost luat de către Dumnezeu înainte ca El să moară (după Coran).
 ► Mohammed a murit ca un om normal, în braţele soţiei lui şi este înmormântat la Medina.
 ► Iisus Hristos a spus să te rogi pentru vrăjmaşii tăi.
 ► Mohammed nu doar a spus să te răzbuni pe vrăjmaşi şi să-i omori, dacă este cazul, dar a şi făcut-o!!! 
Nicăieri în Biblie nu scrie că va veni alt profet după Mohammed (şi nici nu ar fi avut rost, pentru că Iisus a adus legea perfectă). 
 ► Mohammed a venit după 500 de ani cu o lege nouă, într-o limbă nouă şi cu o altă viziune despre Moise, Avraam, Iisus şi ceilalţi profeţi. 
Iisus Hristos şi-a extins religia cu cuvântul şi cu dragostea.
 ► Mohammed şi-a extins religia cu sabia, teroarea şi forţa. 
O parte din profeţiile din Biblie se împlinesc în zilele noastre.
Mohammed nu a făcut nicio profeţie.
 ► Iisus Hristos a făcut nenumărate profeţii şi minuni.
 ► Mohammed nu a fost în stare să facă nicio minune atunci când i s-a cerut.
 ► Paradisul prevestit de Mohammed înseamnă sex cu fecioare, băutură şi mâncare. 
Raiul prevestit de Iisus Hristos înseamnă pace, iubire în Lumina cea neînserată a lui Dumnezeu.

Te rog să accesezi aceste site-uri şi atunci se vor cristaliza în sufletul tău aceste învăţături de mai sus: 

http://youtu.be/hlWRp09_0Jw 
http://youtu.be/1-3pzRDvNNs 
http://youtu.be/8GdWElNzFxM 
http://youtu.be/FuI-nu7cp

NU În sigla din partea dreaptă x - înseamnă Hristos,

 p - înseamnă Pantocrator (adică Atoatecreator). 
Cele două litere, alfa şi omega, înseamnă că Iisus Hristos este începutul şi sfârşitul. 
Trimiteți un comentariu

Etichete

"Fiţi înţelepţi ca şerpii... " (1) “Hristos a inviat (1) 1 MARTIE (1) 10 MINUNI ALE LUMII...DESPRE CARE NU STIAI (1) 10 sfaturi pentru barbati (1) 100 POVETE ORTODOXE (1) 42 DE SFATURI PENTRU 100 DE ANI (1) ABECEDARUL VIETII DUHOVNICESC (1) ACATIST DE POCĂINŢĂ (folositor pentru pruncii avortaţi) (1) ACATISTE (6) Adormirea Maicii Domnului (1) AICI GASESTI CANTARI DUHOVNICESTI-LITURGICE (2) AICI GASESTI ICOANE CU MAICA DOMNULUI (2) AICI GASESTI INTREBARI SI RASPUNSURI (7) AICI GASESTI SFATURI PENTRU SPOVEDANIE (27) AICI GASESTI VIETILE SFINTILOR (1) AICI UN PROGRAM ORTODOX-24 ORE ORTODOXE (1) ALFABETUL... CREŞTINULUI ORTODOX (1) APA SFINTITA (5) Arsenie Boca (1) Articole Apopei Roxana (2) AU NEVOIE DE AJUTOR (9) Biblia - Cartea vieţii (1) Biblia cea adevărată (3) Biciul lui Dumnezeu (1) Binecuvantare (2) Binecuvântarea părintilor asupra copiilor (1) BISERICI (27) BISERICI TIMISOARA (10) BOBOTEAZA (2) Buna Vestire (2) C a s a s u f l e t u l u i (1) CANONUL ŞI PRAVILA (2) Care sunt şi ce semnificaţie au veşmintele preotilor (1) Cartea cu cele douăsprezece vineri... (1) CĂRTI (1) Căsătoria creştinelor ortodoxe cu musulmani - Capcană periculoasă (1) Când trebuie să mergem la Sfânta Biserică? (2) Ce se intampla cu oamenii care mor nespovediti ? (1) cea mai grea poruncă? (1) CELE 10 PORUNCI (1) CELE SAPTE PĂCATE DE MOARTE (1) Cele trei cete diavolesti (1) CICLUL MENSTRUAL ȘI SLUJBELE BISERICEȘTI (1) CITATE DE INTELEPCIUNE (1) CITATE DIN SFANTA EVANGHELIE (6) Completare la cateheza „O mamă creştin ortodoxă“ (1) Completare la cateheza despre Lumânare (1) COMPORTAREA IN BISERICA (1) Copii si Capcanele iadului (1) CREDINŢA CEA ADEVǍRATǍ (1) CRUCEA – semnul iubirii Lui Hristos pentru oameni (1) CUGETARI SI CITATE ORTODOXE (1) Cum inseala diavolul pe om (2) Cum ne imbracam cand mergem la biserica... (1) CUM SA NE RUGAM (29) CUM SE FACE UN POMELNIC (2) Cum se vede Dumnezeu (1) Cum trebuie sa ne închinăm în biserică (1) CUVANT CATRE CRESTINII ORTODOCSI DESPRE SFANTA TRADITIE (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE SLAVA DEŞARTĂ (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE DESPRE SFANTUL MASLU (1) CUVÂNT CǍTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE P Ă C A T (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE E G O I S M (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE VALENTINE’S DAY (1) Cuvânt către creştinii ortodocşi – Spovedania unui monah din Muntele Athos (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE C U L T U L A D V E N T I S T (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE CULTUL BAPTIST (1) Cuvânt către creştinii ortodocşi despre Diferenţele dintre ortodocşi şi catolici (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE POMENILE SI RUGĂ CIUNILE PENTRU CEI ADORMIŢI (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE S F Â N T A B I S E R I C Ă O R T O D O X Ă (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE SMIRNĂ ŞI TĂMÂIE (2) Cuvânt către creştinii ortodocşi despre ZICERI şi contra ZICERI (1) De ce avem pagube în gospodărie? (1) De ce credinţa ortodoxă este cea adevărată ? (1) DESPRE NECAZURI ŞI SUFERINŢĂ (1) DESPRE CREAŢIONISM ŞI EVOLUŢIONISM (1) DESPRE V E Ş N I C I E (1) Despre cinstirea sfintelor moaște (1) DESPRE P ĂC A T U L B E Ț I E I (1) DESPRE P R O S T I T U Ţ I E (1) Despre prietenie (1) Despre Rugaciunea - Tatal nostru (1) DESPRE A C U P U N C T U R A (1) DESPRE ACTELE CU CIP (1) DESPRE ARTA SI RELIGIE (2) DESPRE ASCULTARE (1) DESPRE ATEISM (2) DESPRE AVORT (6) DESPRE BETIE (1) Despre blândete (1) Despre Blesteme (2) DESPRE BOALA (3) DESPRE BOALĂ SI SUFERINTĂ (2) Despre bunătate (1) DESPRE C R E D I N Ţ Ă (1) DESPRE CAPCANELE PE CARE NI LE INTINDE TELEVIZORUL (1) DESPRE CINSTIREA SFINŢILOR (1) Despre credinta (1) DESPRE CRUCE CANDELE..ICOANE (32) Despre Denii (1) DESPRE DESFRANARE (1) DESPRE DISCOTECĂ (1) Despre droguri (1) Despre Duhul Sfant (1) DESPRE EGOISM (1) DESPRE EUTANASIE (1) Despre Evolutionism (1) DESPRE FEMEIA CRESTINA (1) DESPRE FERICIRE (3) Despre fumat (1) DESPRE GANDURI SI INFRUNTAREA LOR (2) Despre Halloween (3) Despre horoscop . (1) DESPRE INCINERARE (2) DESPRE INGERUL PAZITOR (1) DESPRE INVIDIE SI URA (1) Despre Ispită (2) DESPRE IUBIRE (2) Despre iubirea de aproapele (1) DESPRE JUDECATILE LUI DUMNEZEU (7) DESPRE LACRIMI (1) DESPRE LUMANARI (4) DESPRE MAICA DOMNULUI (6) Despre mama creştin-ortodoxă (1) DESPRE MANDRIE (2) DESPRE MANIE (3) DESPRE MANTUIRE (3) Despre masturbare (1) DESPRE METANII (4) DESPRE MINCIUNA (1) DESPRE MOARTE (6) Despre O.Z.N.-uri (2) DESPRE OMUL FRUMOS..DAN PURIC (1) DESPRE P O C Ă I N Ţ Ă (1) DESPRE PACAT (2) DESPRE PARASTASE (1) DESPRE PATIMILE OMULUI (3) Despre păcat (3) DESPRE PLANSURI (1) DESPRE POCAINTA (2) DESPRE POCĂINTĂ .PREOT IOAN (2) DESPRE POCĂINŢĂ ŞI SPOVEDANIE (2) DESPRE POMENILE SI RUGĂCIUNILE PENTRU CEI ADORMIŢI (1) DESPRE POST (19) DESPRE PREOTUL DUHOVNIC (1) Despre Psaltire (1) Despre puterea Sfintei Cruci (2) Despre Răbdare (1) Despre rugăciune (11) DESPRE SARINDARE (2) DESPRE SECTARI (1) DESPRE SFANTA LITURGHIE (3) DESPRE SFANTA TREIME (1) Despre Sfânta Împărtășanie (2) DESPRE SFINTENIE SI FARMECE (5) DESPRE SFINTI (34) DESPRE SLAVA DESARTA (3) Despre smerenie (4) DESPRE SUFLET (4) DESPRE TAINA MIRUNGERII (1) DESPRE TALISMAN (1) DESPRE TAMAIE (4) DESPRE VALENTINE’S DAY (2) Despre Vâsc (1) DESPRE VEDENII SI DIAVOLI (25) Despre Virtute (3) Despre vise (1) DESPRE VRAJI (4) DESPRE YOGA ŞI REÎNCARNARE (2) Destăinuirea unei doctoriţe (1) DIN INVATATURILE PARINTELUI IACOB IONESCU (1) DIN SFATURILE PARINTELUI IOAN (60) DIVERSE (4) Dovada de la IERUSALIM pe care CRESTINISMUL o astepta de 2000 de ani! (1) DRUMUL SUFLETULUI DUPA MOARTE (19) DUCEŢI-VĂ ŞI VĂ ARĂTAŢI PREOŢILOR (Luca 17: 14) (1) Duminica dinaintea inaltarii sfintei cruci (1) Duminica Samaricencei (1) Dumnezeu nu ne vindecă întotdeauna trupul? (1) DUMNEZEU ŞI OMUL (1) Eu nu ştiu Doamne (1) FALSII STAPANI (1) FAMILIA (1) FEMEIA CANANEIANCA (1) FERICIRILE (9) FLORIILE (3) FLORILE LA ICOANE (2) GANDURI PENTRU ZILELE CE VIN (1) Grija fata de suflet(Sfantul Ioan Gura de Aur) (3) HRANA PENTRU SUFLET (1) ICOANE FACATOARE DE MINUNI (3) ICOANE SI INGERASI (1) Ieromonahul Savatie Baştovoi (1) Iertarea aproapelui (1) INĂLTAREA SFINTEI CRUCI (2) INCINERARE SAU INHUMARE (1) INTERVIURI (2) INTERZIS...FEMEILOR ! (1) INVATATURA ORTODOXA (2) INVATATURĂ DE CREDINTA CRESTIN ORTODOXA - Ce sunt îngerii? (1) INVATATURI CRESTINE (133) INVATATURI CRESTINE SPUSE DE SFINTII PARINTI (1) INVĂTĂTURA DE CREDINTA CRESTIN ORTODOXĂ (1) INVĂTĂTURĂ DE CREDINTA CRESTIN ORTODOXĂ (1) INVĂTĂTURĂ DE CREDINTĂ ORTODOXĂ - CE ESTE SFÂNTA SCRIPTURĂ (1) ISTORIOARE DUHOVNICESTI (2) Iubim câinele şi uităm pe Dumnezeu??? (1) Izvorul Tămăduirii (2) ÎN FIECARE DUMINICĂ SĂ MERGEM LA SFÂNTA BISERICĂ (2) Îndemnurile Maicii Pelagheia din Reazan (1) ÎNFRICOȘĂTORUL CEAS AL MORȚII ȘI VIAȚA DUPĂ MOARTE (1) Întrebări şi răspunsuri din credinţa creştin ortodoxă şi din Noul Testament (1) ÎNVĂTĂTURI CORECTE ŞI ÎNVĂŢĂTURI GREŞITE DESPRE SĂRBĂTORI (1) Învăţătura de credinţă creştină ortodoxă (1) Învăţătură despre icoana Sfintei Treimi (1) Învăţături ortodoxe şi greșeli sau superstiții băbești despre naştere şi Taina Sfântului Botez (1) Învăţături patristice (2) La ce foloseşte rugăciunea neîncetată? (1) LITURGHIA CATEHUMENILOR (1) Maica Gavrilia Papaiannis (1) MANASTIRI (16) Maxime si cugetari crestine (1) Mândria spirituală (1) MESAJE DIN APOCALIPSA (2) Miercurea Patimilor (2) MILĂ SI MILOSTENIE (2) MILOSTENIE (7) MINUNEA DE LA SFANTUL MORMANT (2) Minunea Taborică (1) MINUNI (17) MINUNI CU IISUS HRISTOS (2) MINUNI DIN ZILELE NOASTRE (5) MIR DE NARD AUTENTIC IN ROMANIA (1) Motive şi simboluri: Ciocanul (1) MUZICA ORTODOXA (1) Nașterea Domnului (Crăciunul) (4) NEINTELEGERILE VIETII...DRUMUL SPRE SINUCIDERE (1) O ISTORIOARA CU O VEDENIE FALSA (1) OAMENI CU CARE NE MANDRIM (1) OBICEIURI DE SFINTELE PASTE (9) Oile şi caprele (1) ORTODOX (1) PACAT SAU NU? (4) PARACLISUL MAICII DOMNULUI (1) PARASTASELE SI FOLOSUL LOR (1) PARINTELE ARHIMANDRIT JUSTIN PARVU (1) PARINTELE IOSIF TRIPA (1) PARINTELE IUSTIN PARVU (2) Parintele Proclu (1) PAROHIA VIILE TIMISOARA (1) PĂRINTELE ARSENIE PAPACIOC ŞI PROCLU NICĂU DESPRE JUDECAREA PREOŢILOR (1) Părintele Calistrat (1) păzitorul vieţii (1) Pedeapsa (1) Pelerinaj Israel 2017 (2) Pentru cei ce nu pot avea copii (1) Pentru scaparea de demoni (1) Peştera celor veşnic osândiţi (1) PILDA (2) PILDE (310) PILDE CRESTINE (36) Pilde pentru suflet (13) POEZII (88) Poezii - preot Ioan (11) POEZII CU CAMELIA CRISTEA (2) Poezii cu Eliana Popa (13) POEZII CU MOS CRACIUN (2) Poezii cu Preot Ion Predescu (1) Poezii Daniela (1) Poezii de COSTEL URSU (2) Poezii de Daniela Florentina Luncan (1) Poezii de Horatiu Stoica (1) Poezii de Preot Sorin Croitoru (31) Poezii de Sf. Ioan Iacob Hozevitul (2) Poezii Horatiu Stoica (1) Poezii pentru Dumnezeu (6) POGORAREA SFANTULUI DUH (1) Poiezii de Traian Dorz (1) POIEZIOARE (1) Pomelnicul - cum trebuie scris şi care e rostul său (1) POMENI SI SARINDARE (2) Pomenirea celor 40 000 de mucenici (1) Pomenirea celor adormiti (1) POMENIREA MORTILOR (2) Povara Crucii (1) POVESTIRI DIN PATERIC (1) POVESTITE DE SFINTI (10) PREOT GEORGE ISTODOR (9) Preot Ilarion Argatu (1) PREOT IOAN (15) PREOTUL DUHOVNIC (2) PREVIZIUNI ALE SFINTILOR (5) PROFETII (1) Prohodul Adormirii Maicii Domnului (2) PROOROCUL MOISE (1) PSALMI. (2) Psalmul 69 (1) PSIHOLOGIE CRESTINA (1) PUTEREA SFINTEI CRUCI (2) PUTEREA CUVANTULUI (1) PUTEREA RUGACIUNII (22) Răspuns înţelept (1) RUGA LA CEAS DE SEARA : (1) RUGACIUNE pe Muntele Maslinilor LA LOCUL INALTARII DOMNULUI (1) Rugaciune pentru dobandirea de prunci (1) Rugaciune pentru izbavire de boala (1) Rugaciune pentru pogorarea Sfantului Duh (2) RUGACIUNEA DE MULTUMIRE (2) RUGACIUNEA LUMANARILOR APRINSE. (1) Rugaciunea Parintelui Arsenie Boca (1) RUGACIUNI (87) RUGACIUNI LA INTRAREA IN BISERICA (1) Rugăciune (13) RUGĂCIUNE LA PSALM (1) Rugăciune pentru bolnavi (1) Rugăciune pentru toti binefăcători si miluitori mei (1) Rugăciunea de dimineaţă Sfântului Grigorie Palama (1) Rugăciunea către Sfântul înger (1) Rugăciunea minții (1) RUGĂCIUNEA PREASFINŢITULUI EREMEI CĂTRE SFÂNTUL MARE MUCENIC PANTELIMON (1) Rugăciuni către domnul nostru Iisus Hristos (3) Rusaliile (3) SAITURI IMPORTANTE (1) Sãptãmâna Patimilor (1) SARBATORI (23) SATANISMUL ÎN MUZICA ROCK (1) Să nu-i mai judecăm pe preoţi!!! (2) Să-i mulţumim lui Dumnezeu pentru toate (1) Săptămâna Patimilor (1) Schimbarea la Față a Domnului nostru Iisus Hristos (6 august) (2) Sclavia modernă (1) SCURTE REGULI PENTRU O VIAŢĂ CUCERNICĂ LA UN CREŞTIN ORTODOX (1) Secta Desancăi Nicolai din Arad (1) SF DIMITRIE (1) sfa (1) Sfantul Antim Ivireanu (1) SFANTUL MASLU (4) Sfantul Teodor (1) SFANTUL VASILE CEL MARE (1) SFATURI CATRE CRESTINII ORTODOCSI (7) SFATURI DE LA PARINTELE IOAN (27) SFATURI DESPRE IERTARE (3) SFATURI DUHOVNICESTI (97) Sfaturi duhovniceşti (12) SFATURI ORTODOXE (2) SFATURI PENTRU PARINTI (1) SFATURILE LUI VALERIU POPA (1) Sfânta Treime (1) Sfinte sărbători (1) Sfintele Paste. (1) SFINTELE TAINE (1) SFINTI (1) Sfintirea uleiului (1) SFINŢII PATRUZECI DE MUCENICI DIN SEVASTIA. (1) SMERENIA (1) Smerenia ş i semnele smereniei (1) SPUSE DE PARINTELE STANILOAIE (1) SPUSE DE SFINTII PARINTI (69) Statornicia în credinţă (1) STATUS DESPRE VIATA (1) Sufletul copilului : sincer şi curat....! (1) SUPERSTITII (3) TAINA NUNTII (1) TAINA SFINTEI SPOVEDANII (5) Toaca si clopotul (1) TRADITII (1) TROITA comoară a culturii arhaice româneşti (1) Un preot la "Filmul blestemat" 20 mai 2006 (1) Urare de Anul Nou (2) URCUŞUL DUHOVNICESC .Arhimandritul Teofil Paraian (1) Versuri de Horațiu Stoica (3) VESTIMENTAȚIA FEMEII ÎN BISERICĂ (1) VIATA DUPA MOARTE (7) VINDECARI HARICE BOALA SI MOARTEA (2) Zamislirea Sfantului Ioan Botezatorul (1) ZĂMISLIREA MAICII DOMNULUI DE CĂTRE SFÂNTA ANA (1)

c3

cod

Postări populare

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.