Bucuraţi-vă şi vă veseliţiEste important să fii sănătos, însă nu acesta este lucrul cel mai important, fiindcă, într-o zi, fiecare va trebui să moară. Este important să avem bani, însă nici acesta nu este lucrul cel mai important, fiindcă într-o zi va trebui să lăsăm tot ceea ce posedăm. Este important să ne bucurăm de viaţă, însă nici acest lucru nu ţine veşnic. Dacă ne gândim cât de scurt este timpul şi cât de lungă e veşnicia, atunci nu există decât un lucru care este cu adevărat hotărâtor: Trebuie să ne îngrijim de obţinerea locului în care ne vom petrece veşnicia. Tu şi cu mine trebuie pur şi simplu să ştimdacă veşnicia noastră se numeşte CER sau IAD. 
Iisus a pus întrebarea cea mai hotărâtoare: „Şi ce-i foloseşte unui om să câştige toată lumea, dacă îşi pierde sufletul? 
Sau ce va da un om în schimb pentru sufletul său?" (Marcu 8:36-37).

                                                 Bucuraţi-vă şi vă veseliţi 

 „Bucuraţi-vă şi vă veseliţi că plata voastră multă este în ceruri“. Atât ne poate oferi Domnul: cerurile şi pe Sine Însuşi! Pentru la El, acolo, găsim iubirea, mila, îmbrăţişarea de care avem nevoie. Restul nu mai contează. Viaţa este o clipă înaintea intrării în veşnicie. O încercare de a afla fericirea. Unii eşuează, alţii gustă încă de aici fericirea. Prigoniţi, cu lacrimi în ochi sau în suflet, însetaţi şi înfometaţi sufleteşte, ocărâţi...însuşiri ale lui Hristos Cel printre oameni şi ale creştinilor Lui. Însă numai iubirea contează! Amin!

Niciun comentariu:

a

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare