CUGETĂRI SFINTE DESPRE FRICA DE DUMNEZEU

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...
         

   Bucuria mea, trebuie sa-L iubim Dumnezeu mai mult ca pe orice, dar, sa avem si frica de El, fiindca Dumnezeu este IUBIRE, este ATOTBUN, este INDELUNG RABDATOR, dar, este si DREPT si de aceea spune Proorocul David: "Inceputul intelepciunii este frica de Dumnezeu" (Psalm 110:10) si mai zice: "Fericit barbatul care se teme de Domnul; intru poruncile lui va voi foarte (Psalmul 111:1). Si pentru ca:  "Infricosator lucru este sa cadem in mainile Dumnezeului celui viu" (Evrei 10:31), de aceea trebuie: "Sa se teama de Domnul tot pamantul si de el sa se cutremure toti locuitorii lumii (Psalmul 32:8). 

Frica de Dumnezeu ne desteapta din "somnul nepasarii, pentru mantuirea sufletului si ne indeamna asa: "Cu frica si cu cutremur lucrati mantuirea voastra" (Filipeni 2:12), fiindca: "Cine este omul cel ce se teme de Domnul? Lege va pune lui in calea pe care ales-o. Sufletul lui intru bunatati se va salaslui si semintia lui va mosteni pamantul" (Psalmul 24 13:14). De aceea: "Slujiti Domnului cu frica si va bucurati de El cu cutremur" (Psalm 2:11) si multa bucurie Sfanta vom avea, fiindca: "Strajui-va ingerul Domnului imprejurul celor ce se tem de El si-i va izbavi pe ei" (psalmul 33:7). 

Asadar, trebuie sa avem frica de Dumnezeu, pentru ca: "Ochii Domnului spre cei ce se tem de Dansul, spre cei ce nadajduiesc in Mila lui. Ca sa izbaveasca de moarte sufletele lor si sa-i hraneasca pe ei in foamete" (Psalmul 32:8). Amin si Aliluia!
                                                                                                                        Preot Ioan 🛎.
                                                                

Niciun comentariu:

a

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare