B I N E C U V Â N T A R E si CUVANT de INVĂTĂTURĂ

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE..


   Bucuria mea, sa tii minte ca: DREAPTA SOCOTEALĂ, este mai presus de toate. RĂBDAREA, este mai folositoare decat toate, iar pentru a dobandi rabdare in intristari si in incercari, sa crezi din tot sufletul, ca toate se fac viata noastra, cu voia lui Dumnezeu. TACEREA, este mai buna decat toate, fiindca, nimeni din cei care au tacut nu s-a cait vreodata, in timp ce multi din cei care au vorbit, s-au cait amarnic. MULTA VORBIRE, este mai rea decat toate, fiindca, multa vorbire goneste Harul lui Dumnezeu si raceste caldura sufletului (multa vorbire duce la cleveteala, barfa, iar clevetala duce la judecarea altora). Totul pe lumea asta este desertaciune, desertaciunea desertaciunilor si de aceea, nu contează decat unde pune Dumnezeu sufletul, dupa ce murim: in Rai sau in Iad. Si daca te-ai hotarat sa-ti cauti mantuirea sufletului, cu cat te vei apropia de Dumnezeu, cu atat vrajmasul diavol, se va ocupa mai mult de tine. De aceea, daca te hotarasti sa-i slujesti Domnului, pregateste-te sa infrunti ispitele si sa nu uiti ca toate chinurile tale laolalta, nu valoreaza cat un suspin al Dreptului Iov. PE FIECARE DINTRE NOI, DUMNEZEU NE ASTEAPTĂ LA POCĂINTA IN USA BISERICII CRESTIN ORTODOXE
   Dumnezeu si Maica Domnului sa te binecuvanteze in toata ziua si in tot lucrul tau. HAR si PACE sufletului tau de la Atotputernicul Dumnezeu. Amin si Aliluia!
                                                                                                                            Preot Ioan 🛎.

Niciun comentariu:

a

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare