FARFURIILE ZBURĂTOARE

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...


                                                    O.Z.N-urile, MARE MINCIUNĂ! 

Abandonand credinta in Iisus Hristos, oamenii foarte slabi in credinta isi cauta "Mantuitori" printre extraterestri. "Sa nu tratam cu usurinta fenomenul O.Z.N. 
A ne juca cu el este ca si cum ne-am juca cu magia neagra. Acest fenomen ii seduce pe nevrotici, pe creduli, pe imaturi si pe cei necredinciosi si poate duce la schizofrenie paranoica, demonomanie sau chiar la sinucidere. 
Cea mai usoara curiozitate la adresa fenomenului O.Z.N. se poate transforma intr-o OBSESIE DISTRUCTIVA" (John Lee - O.Z.N. - Operatiunea Calul Troian).
 Aparitiile O.Z.N.-urilor sunt fenomene diavolesti, vechi de cand lumea: "Insusi Satana se preface in inger al luminii" (2 Corinteni 11:14)

    Intrebare: Daca planeta noastra a fost vizitata de extraterestrii inainte de Intruparea lui Hristos, de ce n-au venit sa se inchine Lui asa cum au venit magii de la rasarit? N-au venit pentru ca pe draci ii arde puterea dumnezeiasca. Sa nu uitati ca: Nestiinta, Uitarea si Ignoranta, sunt 3 uriasi care ne duc in Iad.

In imaginea de mai jos un asa zis extraterestru, sau "omulet verde"...
                                                 
           Intr-o duminica, la predica, vrednicul de pomenire, mare duhovnic si mare predicator, parintele Constantin Galeriu le zis celor o mana de credinciosi veniti la slujbă: „Oameni buni, rugati-va pentru mine ca mi-a aparut dracul si mi-a spus ca sambata la sase dupa amiaza, se arată la noi in Biserica“
Credinciosii au zis: „Bine Parinte“ si s-au dus acasa si au raspandit vestea in tot orasul. Si sambata, pe la patru si jumatate, a inceput sa apara lume muuulta in jurul Sfintei Biserici. Intai babutele, dupa aceea copiii, mai la spate asa si oameni mai seriosi, sa vada si ei ce dracovenie o mai fi si asta. Si stau, si stau, si așteapta si dupa multa tensiune, la ora sase se face o liniste totala. Ici acolo cate un tipat, ca a lesinat cineva. Se face sase si cinci, sase si zece, sase si un sfert…
 In sfarsit, apare Parintele in usa Bisericii si zice: „FRATILOR, DRACU-I TOT DRAC, N-AI CE SA-I FACI! FIIND TATAL MINCIUNII, IAR NE-A MINTIT!
Dar ma uit la voi si ma intreb: Daca pentru necuratul ati venit atat de multi, dar pentru Dumnezeu, nici macar pe jumatate nu puteti veni la Biserica???".

Iubiti credinciosi, cred ca daca le-as spune in predica credindiciosilor (asemenea Sfantului Parinte Galeriu) ca am fost anuntat ca va ateriza un O.Z.N, adica o Farfurie zburatoare din care vor cobori extraterestri in curtea Sfintei Biserici, intr-o anumita zi si daca s-ar raspandi vestea in oras, cred ca extraordinar de multi oameni ar veni sa vada Farfurfuria si "omuletii verzi", dar, daca i-as anunta ca vor fi aduse Moaste ale unor Sfinti, ar veni doar "o mana de oameni!" 

DUMNEZEU SA NE IERTE PE TOTI! Amin si Aliluia!
Preot Ioan.


0