C4

Rugăciune

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...Doamne, îți mulțumesc că eşti gata să mă auzi, chiar şi când nu te chem. 

Te rog să mă ierți că nu Te caut şi nu chem mai mult Numele Tau. Mulțumesc că îți intinzi mâinile spre mine, chiar când sunt o răzvrătită, când umblu pe o cale rea sau în voia gândurilor mele. Recunosc cu ruşine faptele mele rele şi faptul că uneori mă cred într-o stare bună, desi nu sunt. Te rog să-mi ierți fățărnicia şi să-mi dai harul să-mi văd păcatul la care trebui să renunț. Nu mă pedepsi în mânia Ta şi nu mă nimici.
Mă căiesc de nelegiuirile mele.
Mă doare de păcatul meu.
Ai mila e mine Dumnezeule, căci mă încred în bunătatea Ta.
Din dragoste pentru Tine, Te rog să mă binecuvântezi. Nu veau să Te părăsesc. Nu vreau să uit Numele Tău cel sfânt. Vreau să-Ți răspund când mă chemi. Vreau să ascult când îmi vorbeşti. Vreau să aleg ce iți place, nu ceea ce este rău.
Hrăneşte-mă cu Cuvântul Tău. Potoleşte setea sufletului meu cu apa vieți. Înlocuieşte ruşinea din viața mea cu bucuria Ta. Pune pe inima mea cântări de veselie. Alungă-mi durerea din suflet. Vindecă-mi duhul meu mâhnit. Feteşte-mă de blestem, căci îmi doresc să fac parte din cei alesi ai mântuirii Tale. Dăruieşte-mi o inima nouă. Binecuvântează-mă cu adevărul Tău. Fă-ma să uit vechile suferințe, ascunde-le de ochii mei. Doamne, Tu faci totul nou în viața mea. Mulțumesc pentru promisiunile Tale în ceea ce priveşte viitorul meu. Tu mă vei ajuta să uit lucrurile trecute. Nu-mi vor mai veni în minte lucrurii rele, ci mă voi bucura şi mă voi veseli. Nu voi plânge, ci mă voi bucura. Tu vei binecuvânta casa mea şi rodul munci mele. Mă voi bucura de lucrul mâinilor mele. Nu voi munci degeaba şi nu voi pieri, căci voi fi binecuvântată. Mă vei păzi de rău, de vătămare şi pacea Ta va locui în inima mea.
Doamne vreau sa am o inima smerita.
Aliluia
Trimiteți un comentariu

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare