CUVINTE SFINTE DE LA SFINTI DESPRE SFANTA SCRIPTURĂ

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...

   "Citirea Bibliei strange mintea care se rataceste si da cunostiinta de Dumnezeu".

"Credinciosii crestin ortodocsi sa se ocupe in primul rand cu viata sufleteasca, avand ca izvor Biblia si Biserica Ortodoxa. Orice cercetare in afara este inutila si daunatoare" (Sfantul Efrem Sirul). "Cuvantul lui Dumnezeu din Biblie este invatator si calauza spre mantuire" (Sfantul Paisie Velicicivski). "In rugaciuni, noi stam de vorba cu Dumnezeu, insa, in Biblie Dumnezeu sta de vorba cu noi" (Fericitul Augustin). "Orice vei face, sa ai marturia din Biblie" (Sfantul Antonie cel Mare". "Cerceteaza Biblia si vei afla poruncile, sa faci cele zise, si te vei izbavi de patimi" (Sfantul Talasie Libianul. "Biblia este o hrana pe care o da Dumnezeu Duhul Sfant" (Sfantul Vasile cel Mare). "Numai sufletele flamande dupa Dumnezeu se pot hrani din painea cea cereasca a Bibliei" (Sfantul Grigorie Teologul). "Ferice de cel care citeste rugaciuni, psalmi si citeste din Biblie. Aceasta da o bucurie nemicsorata si acum, si in veacul ce va sa fie" (Sfantul Ioan Carpatiul). "Am ramas omul unei singure carti si anume al Cartii cartilor: Biblia" (Sfantul Ciprian).

                                               BIBLIA CRESTIN ORTODOXĂ

   BIBLIA: unii o citesc si ADORM, altii o citesc si SE TREZESC! BIBLIA, este o carte care ne incalzeste ca soarele si ne hraneste ca painea. "Cine l-a pierdut pe Dumnezeu, il poate gasi in aceasta Carte a Cartilor" (Heinrich Heine). Biblia este singura carte al carei Autor (Dumnezeu), este prezent cand o citesti. Nu este nici moderna, nici invechita, ci este ETERNĂ. Biblia nu trebuie sa fie rescrisa, ci, sa fie recitita! Cititi-o si va veti convinge de adevarul mantuirii in Iisus Hristos. Biblia ne invata cel mai bun fel de a trai, cel mai nobil fel de a suferi si cel mai linistit mod de a muri. Biblia te va desparti de pacat, sau, pacatul te va desparti de Biblie. Dureros lucru este ca un crestin ortodox sa nu aiba in casa Biblia - Cartea Cartilor - iar daca o are si mai dureros este daca nu citeste din ea zilnic. Citind Biblia (SI TREBUIE NEAPĂRAT SĂ INCEPI CU NOUL TESTAMENT si sa-l citesti de 3 ori si doar dupa aceea sa citesti VECHIUL TESTAMENT), vei intelege ca viata aceasta este plina de HARUL si de MILA lui Bunului Dumnezeu. Amin si Aliluia!
                      Preot Ioan.
Trimiteți un comentariu

a

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare