O.Z.N.-urile -- CAPCANĂ A IADULUI

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...



   Intr-o comuna de langa Craiova a murit cu cativa ani in urma un om. A fost botezat crestin ortodox, parintii lui au fost buni crestini ortodocsi, insa el dupa ce a citit multa literatura stiintifico fantastica (otrava pentru suflet), a ajuns sa spuna tuturor ca nu mai crede in existenta lui Dumnezeu, ci crede in O.Z.N.-uri si in extraterestri. Spunea ca Sfintii pictati in Biserici sunt de fapt extraterestri, iar aureola Sfintilor este de fapt o casca de cosmonaut. Nu stia sa spuna cine i-a creat pe extraterestri, dar sustinea ca omul a fost adus din spatiu de extraterestri ca sa colonizeze pamantul. Fiind in inselare diavoleasca n-a mai vrut sa mearga la Sfanta Liturghie, n-a mai postit, nu s-a mai rugat si a murit fara sa se fi spovedit si sa se fi impartasit vreodata in viata. Cum a murit? A MURIT CU SPATELE LA DUMNEZEU, adica ATEU, iar Dumnezeu nu iarta in veac doua pacate: SINUCIDEREA si ATEISMUL (Marcu 3:28-29).
     

                                              O.Z.N-urile,   MARE MINCIUNA!

     Abandonand credinta in Iisus Hristos, oamenii foarte slabi in credinta isi cauta "Mantuitori" printre extraterestri. "Sa nu tratam cu usurinta fenomenul O.Z.N. A ne juca cu el este ca si cum ne-am juca cu magia neagra. Acest fenomen ii seduce pe nevrotici, pe creduli, pe imaturi si pe cei necredinciosi si poate duce la schizofrenie paranoica, demonomanie sau chiar la sinucidere. Cea mai usoara curiozitate la adresa fenomenului O.Z.N. se poate transforma intr-o OBSESIE DISTRUCTIVA" (John Lee - O.Z.N. - Operatiunea Calul Troian). Aparitiile O.Z.N.-urilor sunt fenomene diavolesti, vechi de cand lumea: "Insusi Satana se preface in inger al luminii" (2 Corinteni 11:14). Intrebare: Daca planeta noastra a fost vizitata de extraterestrii inainte de Intruparea lui Hristos, de ce n-au venit sa se inchine Lui asa cum au venit magii de la rasarit? N-au venit pentru ca pe draci ii arde puterea dumnezeiasca. Sa nu uitati cuvantul Sfantului Maxim Marturisitorul din Filocalia (volum 2), care spune ca: NESTIINTA, UITAREA si IGNORANTA, sunt 3 mari "uriasi" care ne duc in iad.
                                                                                                                            Preot Ioan.

Niciun comentariu:

a

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare