IERUSALIMUL CEL DE SUS

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...


   Spune Sfantul Antonie cel Mare: "Vine timpul (acum, chiar cred ca a si venit), cand oamenii isi vor pierde mintile. Si, cand vor vedea pe cineva care nu si-a pierdut mintile, se vor ridica impotriva lui, zicand: "TU ESTI NEBUN!", pentru ca nu este si el asemenea lor". Dar tu sa te rogi pentru ei, sa-i ierte Dumnezeu si sa pui in suflet cuvintele avvei Agaton, din pustia Egiptului: "Omul se aseamana cu un copac. Frunzele sunt osteneala trupeasca, iar paza celor dinlauntru sunt roadele. Deoarece, dupa cum este scris, tot pomul care nu face rod bun, este taiat si aruncat in foc, este vadit ca toata osteneala noastra este pentru roade, adica pentru PAZA MINTII". Sa ai nadejde ca vei mosteni "Ierusalimul cel de sus", cel inscris in Ceruri, dar pentru aceasta te indemn sa fii: IUBITOR DE STRAINI, ca patriarhul Avraam, BLAND, ca profetul Moise, SFANT, ca preotul Aaron, RABDATOR, ca dreptul Iov, SMERIT, ca imparatul si proorocul David, RAVNITOR, ca Sfantul Ioan Botezatorul, TANGUITOR (sa-ti plangi pacatele), ca  proorocul Ieremia, INVATATOR DE CELE SFINTE, ca Sfantul Apostol Pavel, CREDINCIOS, ca Sfantul Apostol Petru, INTELEPT, ca imparatul Solomon. Sa ai sufletul plin de: CREDINTA, NADEJDE si DRAGOSTE, fiindca, Dumnezeu nu are pe nimeni de pierdut! Fiecare dintre noi este foarte important in opera de mantuire a lui Dumnezeu. Amin si Aliluia!

                                                                                                           Preot Ioan.

Niciun comentariu:

a

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare