BINECUVANTARE si SFAT DUHOVNICESC

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...


   Dumnezeule, milostiveste-Te spre noi si ne binecuvanteaza, lumineaza fata Ta peste noi si ne miluieste. Dumnezeu si Maica Domnului sa-ti umple sufletul de PACE Sfanta, BUCURIE Sfanta si LUMINA Sfanta. 
Amin si Aliluia.

   Bucuria mea, te indemn sa ceri in rugaciunile tale ca Dumnezeu sa-ti daruiasca inainte de toate SMERITA CUGETARE. Sporirea duhovniceasca nu este nimic altceva decat dobandirea smereniei (sa nu te mandresti, sa nu te trufesti in sinea ta, sa nu primesti laude...). De vreme ce Sfantul Apostol Pavel spune: "Ce ai pe care sa nu-l fi primit? (de la Dumnezeu)" (1 Corinteni 4:7) si "Necurat este inaintea lui Dumnezeu tot cel cu inima inalta" (mandru). 

Sa-ti amintesti cata smerenie a aratat Domnul slavei, Iisus Hristos, cand S-a facut om si a rabdat ocari si clevetiri, pana la moarte pe Sfanta Cruce. Smerenie este cand spui: ASA-MI TREBUIE PENTRU PACATELE MELE! Toti Sfintii lui Dumnezeu au aratat desavarsita smerenie, pentru care s-au si Sfintit, incredintandu-ne pe noi ca nu exista alta cale de mantuire decat aceasta. Il rog pe Dumnezeu sa-ti dea SMERENIE si sa ti-o dea din belsug.
Amin si Aliluia.
                      Preot Ioan.
Trimiteți un comentariu

a

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare