Viața noastră este o singură dată și e scurtă, iar noi o putem face urâtă sau frumoasă!

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...


Dacă de la 20 de ani până la 50 de ani, știm să zidim, să creem și să valorificăm acest timp am câștigat totul. Dacă până la 40 – 50 de ani te-ai distrat, ai băut și ți-ai făcut de cap, de la 50 de ani greu întorci timpul înapoi să recuperezi ce au făcut alții la timpul potrivit! Fără un pic de oboseală, fără un pic de jertfă, nu faci nimic!
Trebuie să fii conștient că dacă mergi mult pe drumul pe care nu trebuie, va trebui să te întorci până în punctul de unde ai placat ca să poți lua drumul bun. 
Pildă — era un om nemulțumit care îi spunea mereu lui Dumnezeu:
— Eu n-am! Mie nu-mi ajunge! și este întrebat:
—Tu cârtești înaintea lui Dumnezeu? 
— Da!! Eu n-am! Mie nu mi-a dat un destin bun, eu n-am o soartă bună, nu am o direcție bună în viață, nu mi-a dat un ajutor concret. Eu am avut numai suferințe! 
Ascultați pilda!
Morala! 
Vezi, așa este în viața asta! Întâi alergi tu unde nu trebuie, iar în momentul când trebuie să te întorci unde trebuie și să ai ce e al tău, nu mai ai timp pentru că vine moartea!

                            ESTE VREO VÂRSTĂ DE A TE ÎNTOARCE ÎN PUNCTUL CARE TREBUIE?


Nu este dar nu știm ce ne rezervă Dumnezeu! O veche zicală filocalică spune așa: „tinerețea le poate dar nu le știe iar bătrânețea le știe și nu le mai poate”.
Așadar, mai înfloresc pomii toamna, dar cade bruma!
Tu încerci să te deștepți, dar și creând prunci la 40 de ani, la 60 de ani când ei sunt studenți tu nu mai poți să-i ajuți pentru că ești bătrân. Dar dacă îi faci la 20 de ani, la 40 tu ești tânăr cu ei, ești în mintea lor, ești în ritmul lor, le înțelegi ieșirile, le înțelegi vitezele, le înțelegi derapajele.. dar la 60 de ani începi să devii un părinte din acela posac care aruncă numai ceartă, numai legi sau numai ordonanțe și pleacă copilul de acasă și te lasă vorbind singur! Se duce și spune „Nu mă înțeleg cu ai mei! Parcă vorbim altă limbă!” Normal că vorbiți altă limbă.


https://www.youtube.com/watch…

Niciun comentariu:

a

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare