DEOSEBIREA DINTRE A TE RUGA si A CREDE

BINECUVANTAREA DOMNULUI SA FIE PESTE NOI TOTI...SI RUGACIUNILE TUTUROR SFINTILOR SA NE AJUTE...


   "Pamanturile erau arse si crapate, frunzele ingalbenite, sau chiar sfoiegite de arsita, abia se mai tineau pe crengi. Iarba de pe pajisti si fanete se ofilise cu totul. Oamenii erau ingrijorati si nelinistiti. Cercetau mereu cerul ca de cristal. Nici un norisor. Albastru de cobalt! Saptamanile se insirau una dupa alta tot mai fierbinti. De luni de zile nu cazuse nici un strop de ploaie. Preotul s-a hotarat atunci, sa organizeze in piateta din fata Bisericii Crestin Ortodoxe, o ora de rugaciune pentru a-L indupleca pe Dumnezeu sa dea ploaie. La ora stabilita, piateta era plina de lume. Multi adusesera  obiecte care dadeau  marturie despre credinta lor. Preotul privea cu admiratie Bibliile, cartile de rugaciuni, icoanele, crucile, metanierele. Atentia ii fu atrasa, insa, in chip deosebit de o fetita care statea cuminte in primul rand, avand in mana o umbreluta. A TE RUGA, inseamna sa ceri ploaia, A CREDE, insa, inseamna sa-ti iei umbrela!" 


   Bucuria mea, te rog sa nu uiti ca Mult poate rugaciunea omului cu credinta adevarata (crestin ortodoxa), mai ales daca este impletita cu postul. Conditia mantuirii sufletelor noastre, este sa avem: CREDINTA, HAR si FAPTE BUNE.
                      Preot Ioan.
Trimiteți un comentariu

a

Arhivă blog

DACA VREI SA ASCULTI...PORNESTE...

Ruga catre Dumnezeu

Previzualizaţi

Doamne, Da-le tuturor celor care mi-au vrut raul, atata fericire pe masura raului pe care ei mi l-au dorit.
Doamne, Da-la celor care nu ma plac, atata placere pe masura neplacerilor pe care ei mi le doresc.
Doamne, Da-le celor care m-au crezut prost, atata intelepciune functie de cata prostie au crezut ca am eu.
Doamne, Fie-ti mila de cei care nu mi-au aratat ce e mila.
Doamne, Da-le celor care mi-au refuzat dragostea, toata dragostea pe care eu nu am putut sa le-o ofer.
Doamne, Te mai rog ca tuturor celor pe care eu i-am intristat sa le dai numai lucruri vesele de care sa se bucure cat mai mult.
Doamne, tuturor celor care m-au lovit, mangaie-i si iarta-i, pentru ca eu i-am iertat demult, si nu lasa sa fie loviti de nimeni.
Doamne, celor care ma urasc, da-le numai iubire pentru ca ura ii duce la pierzanie.
Doamne, nu ma lasa sa urasc pe nimeni, indiferent de cat de mult ma displace celalalt.
Doamne, daca nu te superi, te mai rog ceva, desi stiu ca sunt doar un biet pacatos care de multe ori uita de Tine. Te mai rog ca toti cei cu care ma voi intalni in acest an sa aibe parte numai de noroc, fericire, iubire si sanatate si sa fie mereu plini de energie si iubiti de toti.

c3

Lista mea de bloguri

cod

Postări populare